Wpis z mikrobloga

#kiszak #arkadikuss Rzucił mi się mocno w oczy wpis z ankietą, aby rozmawiać z ludologami na spokojnie i na poziomie. No to powodzenia z szukaniem dialogu z wielkim panem lektorem, mężem i ojcem trójki dzieci, który wyzywa ludzi od psów. Naiwni jesteście jeżeli myślicie, że z nimi da się normalnie rozmawiać.

Filmik odpala się na konkretnej minucie, piękny pokaz ogłady pół-recenzenta xD
MalyToster - #kiszak #arkadikuss Rzucił mi się mocno w oczy wpis z ankietą, aby rozma...
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@MalyToster: były podejmowane próby, nawet tutaj na tagu.

"argumenty" "ślepaki" "żebyście chociaż raz trafili raz"

Końcowo nic go nie rusza, ale coś tam podszczypuje w materiałach. Więc rozmowa ze ścianą, jedyne co pozostaje to punktowanie.

Zresztą fakt reakcji na materiał jego kolegii, który ich metologie o--------ł tylko potwierdził jak k------o bez sensu jest podejmowanie dyskusji.
  • Odpowiedz
@MalyToster pamiętam jak raz kiszakowi napisałem komentarz kiedy byl materiał ze recenzenci mają złe zdanie i jego jest lepsze na temat tego że recenzja jest mimo wszystko subiektywna do pewnego stopnia i odczucia autora będą wpływać na recenzje. Zostałem z-----y od góry do dołu ze k-------a jak cos jest dobre to jest dobre a jak jest złe to jest zle (pal sześć ze to jest dokładnie to o czym pisałem ale
  • Odpowiedz