Aktywne Wpisy
Ramadamadingdong +74
Od jakiegoś czasu tego portalu nie da się czytać. Rzygam już widząc codzienne wiadro toksyn wylewane na #psiarze .
Sam jestem psiarzem i czuje się non stop atakowany przez armię chamów, którzy generalizują mnie z ludźmi, którzy swoje pitbullki i inne owczarki belgijskie puszczają luzem i atakują innych.
Ja akurat jestem właścicielem shih tzu - 6 kilowe bydle, które przy minusowych temperaturach trzeba ubierać w sweter żeby nie zmarzło. Wyprowadzam je na
Sam jestem psiarzem i czuje się non stop atakowany przez armię chamów, którzy generalizują mnie z ludźmi, którzy swoje pitbullki i inne owczarki belgijskie puszczają luzem i atakują innych.
Ja akurat jestem właścicielem shih tzu - 6 kilowe bydle, które przy minusowych temperaturach trzeba ubierać w sweter żeby nie zmarzło. Wyprowadzam je na
źródło: 20240818_174410
Pobierz
kupa1231 +319

Całym sercem jestem za Ukrainą i Ukraińcami ale powiedzcie szczerze. Nie mieliście na początku wojny takiego przekonania, że rzeczywiście rosja rozniesie Ukrainę w kilka dni?
rosja rozniesie Ukrainę w kilka dni?
Wszyscy mieli w glowei wizje poteznej rosyjskiej armii, drugiej na siwecie! A okazalo sie ze to tylko bandycka zbieranina kiblokradow, bedaca druga sila, ale na Ukrainie xD
Komentarz usunięty przez moderatora
Pamiętam, że już ktoś snuł scenariusze jak ukraiński ruch oporu okopie się w Karpatach i stamtąd będzie się opierał ruskiej okupacji, bo komuchy klaparze z Rożawy już tak 20 lat walczą.
W mojej bańce każdy już krzyżyk postawił na bohaterskich Ukraińcach, którzy walczą dzielnie ale są bez szans.
Potem kurz opad. Okazało się,
Najbardziej to pamiętam jak na początku wojny ukraińcy znaleźli transport z mundurami paradnymi gdzieś w środkowej Ukrainie..
Ruscy sami byli przekonania że szybko pójdzie.
@Tikyo: