Wpis z mikrobloga

#kiszak Kurcze piesek ma za krótką smycz i nie przyszedł tutaj bronić swojego Pana? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Następnym razem doczytaj więcej niż 53 słowa to może będziesz znał nieco szerszy kontekst wypowiedzi

WujekDoggi - #kiszak Kurcze piesek ma za krótką smycz i nie przyszedł tutaj bronić sw...

źródło: image

Pobierz
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@Huptys: W tym poście: https://wykop.pl/wpis/83221785/wpis
Nie wiem czy to jest widz kiszaka, po nickach ich nie kojarze xD
@orgin246 +10
<patrzy w kamerę z wyrzutem i dezaprobatą jak ojciec co to cię nakrył na dawaniu d--y wujkowi a nie łojcu swemu>
-Tego się można było spodziewać. Mówili wszyscy wielki HIT i CO? No właśnie. Gracze znikają w mgnieniu oka, nieźle jak na hit drodzy widzowie. Teraz gra 1/5
  • Odpowiedz
@WujekDoggi: SW flopnęły ale pewnie w czasie się zwróci, ale AC:S się przyjęło spoko. Ale to są te ludologiczne prawdy. Przypomnę, że kwartał, w którym wydali AC:S był drugim najlepszym kwartałem ubi w całej historii pod względem przychodów.
  • Odpowiedz
  • 1
@domuru: Pod tamtym postem pisałem, że mi nawet nie chodzi o budżet, przychód czy recenzje graczy tylko po prostu zrobili dobry wynik sprzedaży i ogólnie było widać zainteresowanie tymi tytułami mimo nadmuchanych kontrowersji wokół nich, dlatego moim zdaniem nie flopnęły xD Ale na discordzie wśród chłopaków trzeba było napisać że j----e outlaws nie zarobiło na siebie więc 1000% flop a wykopki p------ą głupoty jak zawsze ( ͡° ͜ʖ
  • Odpowiedz
@WujekDoggi: Generalnie to z jednej strony sapią się do ubi, że ubi chcę żeby oni nie posiadali gier tylko wynajmowali a potem oceniają sukces gry na podstawie tylko sprzedaży. Gdzie od wielu lat takie ac to są w zasadzie gry usługi z mikro. A potem jako sukces przedstawiają gry, która podaje liczbę sztuk sell-in a nie sell-out.
  • Odpowiedz