Wpis z mikrobloga

600 zł za przekładkę z opon letnich na wielosezonowe - tyle zaśpiewał wulkanizator, dużo czy mało? Chciał mnie oskubać?

#samochody #motoryzacja #pytanie

Chciał mnie oskubać?

• Nie, 600 zł to mało za przekładkę 14.6% (36)
  • Tak, chciał cię oskubać, za dużo zawołał 85.4% (211)

Oddanych głosów: 247

• 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@CalibraTeam: ja kupowałem 2 komplet prawie nowych opon na felgach i zrobić to sobie samemu w ogródku, podwójnie oszczędzałem, a teraz oszczędzam potójnie bo mam dobre wielozesonówki boże, dziękuję za wypowiedź
  • Odpowiedz
600 zł za przekładkę z opon letnich na wielosezonowe - tyle zaśpiewał wulkanizator, dużo czy mało? Chciał mnie oskubać?

@CalibraTeam: zależy jaki samochód i jakie felgi.
Jak za lamborghini to bardzo tanio.
Jak za normalny samochód - bardzo drogo ;)

Zależy też czym napełnia opony. Jeśli tym środkiem, co poniżej podaje, to powiem że bardzo tanio :) #pdk
new-object - >600 zł za przekładkę z opon letnich na wielosezonowe - tyle zaśpiewał w...

źródło: image

Pobierz
  • Odpowiedz
@CalibraTeam: ja kupowałem 2 komplet prawie nowych opon na felgach i zrobić to sobie samemu w ogródku, podwójnie oszczędzałem, a teraz oszczędzam potójnie bo mam dobre wielozesonówki boże, dziękuję za wypowiedź

@sonig: czekaj. To ty tylko wymieniłeś koła czy opony?
  • Odpowiedz
@KRUSZAUKE: w tamtym roku pewien duży wulkanizator z powiatu biłgorajskiego za przekładkę letnich 19" zaśpiewał mi 450 zł xD

Dzięki czemu jakiś miras w garażu mógł zarobić, zrobił tak samo dobrze za 150 zł, co prawda chciał 120 ale dostał napiwek.
  • Odpowiedz
@new-object: Kupowałem całe koła z założonymi już oponami, a teraz przy tych zimach to nie ma sensu, lepiej kupić porządne opony wielosezonowe, a jak się trochę zajadą to zamienić przód z tyłem i to jest w moim przypadku kilka lat spokoju, Dobra wielozesonówka jest lepsza zimą niż badziewna zimówka, to wiem z doświadczenia. Teraz mam jakieś holenderskie wielosezonówki i po śniegu idą jak złoto, a mieszkam w górach. Ogólnie wydać
  • Odpowiedz