@CalibraTeam: okolice 200 się można spodziewać w większym mieście przy czujnikach, 20 calach więcej to tylko z runflatami a i to pewnie może 50 zł ekstra
@Klotrzan rozmiar felgi czy jej materiał ma znaczenie ale cena takiej usługi to między 100-300zl MAX nie ma mowy żeby przekladka opon kosztowała 600zl.
@CalibraTeam: ja kupowałem 2 komplet prawie nowych opon na felgach i zrobić to sobie samemu w ogródku, podwójnie oszczędzałem, a teraz oszczędzam potójnie bo mam dobre wielozesonówki boże, dziękuję za wypowiedź
@CalibraTeam: ja kupowałem 2 komplet prawie nowych opon na felgach i zrobić to sobie samemu w ogródku, podwójnie oszczędzałem, a teraz oszczędzam potójnie bo mam dobre wielozesonówki boże, dziękuję za wypowiedź
@sonig: czekaj. To ty tylko wymieniłeś koła czy opony?
@new-object: Kupowałem całe koła z założonymi już oponami, a teraz przy tych zimach to nie ma sensu, lepiej kupić porządne opony wielosezonowe, a jak się trochę zajadą to zamienić przód z tyłem i to jest w moim przypadku kilka lat spokoju, Dobra wielozesonówka jest lepsza zimą niż badziewna zimówka, to wiem z doświadczenia. Teraz mam jakieś holenderskie wielosezonówki i po śniegu idą jak złoto, a mieszkam w górach. Ogólnie wydać
#samochody #motoryzacja #pytanie
Chciał mnie oskubać?
więcej to tylko z runflatami a i to pewnie może 50 zł ekstra
@Klotrzan: aluminiowa 17 cali
@KRUSZAUKE: no tyle mi powiedzial
@CalibraTeam: zależy jaki samochód i jakie felgi.
Jak za lamborghini to bardzo tanio.
Jak za normalny samochód - bardzo drogo ;)
Zależy też czym napełnia opony. Jeśli tym środkiem, co poniżej podaje, to powiem że bardzo tanio :) #pdk
źródło: image
Pobierz@sonig: czekaj. To ty tylko wymieniłeś koła czy opony?
Dzięki czemu jakiś miras w garażu mógł zarobić, zrobił tak samo dobrze za 150 zł, co prawda chciał 120 ale dostał napiwek.
Osobówka do 200zł