Aktywne Wpisy
Ostatnio byłem na randce z #tinder z dziewczyną 30 lat, która pracuje w wojsku. Jak mi zaczęła opowiadać jakie ma benefity, za co nie musi płacić, za jaką kwotę dostała od wojska mieszkanie 40m2, kiedy na emeryturkę idzie itp. to mi się odechciało ją poznawać i następnego dnia jej napisałem, że nie jestem zainteresowany. Gdyby jeszcze takie przywileje były za udział w wojnie czy coś podobnie niebezpiecznego, ale ona za

Melin_z_Brighton +214
źródło: 1000021875
Pobierz

źródło: IMG_20250926_084743
Pobierz@vorio: Rafał już jakiś czas temu podpisał, że Warszawa dołącza do inicjatywy C40. Może na razie, to jedynie drogowskaz. Ale widać jak na dłoni, że uśmiechnięci podpiszą wszystko, co jest sygnowane tzw ekologią.
W zakresie diety zaleca się, aby na osobę przypadało rocznie 16 kg mięsa (w Polsce obecnie jest to ok. 70 kg)
@vorio: pewnie diabelskie, co je potem ksiądz salcesonem wypędza
Zarzucasz komuś niewiedzę a sam nie wiesz o czym mówisz
- Ograniczenie spożycia mięsa, lotów samolotem do bodajże 1 rocznie ( ͡° ͜ʖ ͡°) czy zakupu nowych ubrań.
@obserwator_nsa: ok, nie ma dodatkowych pieniędzy za pracę w zespole parlamentarnym. Ale czy nie lepiej żeby posłowie poświęcali czas na jakieś bardziej pożyteczne rzeczy? Bo równie dobrze mogliby zrobić zespół do spraw przeglądania memów
@obserwator_nsa: Niby tak, ale nie do końca. My de facto płacimy za cały czas pracy posła. I pytanie brzmi, czy poseł wypełni ten czas czymś pożytecznym dla Polski, czy też pierdołami w rodzaju zespołu ds. obrony tatara i mięsa.
@obserwator_nsa: dlatego mozna sobie zrobic zespol parlamentarny ds. tatara, zamiast byc na glosowaniach byc sobie na "spotkaniu zespolu", i leciec w c---a na telefonie i pisac o tusku na twitterze, bo nikt cie z tego nie rozliczy, a usprawiedliwienie wpadnie, no co za przypadek ( ͡º ͜ʖ͡º)
@vorio: ja na każdym weselu
@obserwator_nsa: Tak? To ile razy się już w tym zespole spotkali oraz co osiągnęli?