Wpis z mikrobloga

Ktoś mi może powiedzieć, jacy jeszcze brokerzy oprócz freedom24 mają opcję trailing stop? Dobra sprawa, a na xtb nic takiego nie widzę.
#gielda
ww00 - Ktoś mi może powiedzieć, jacy jeszcze brokerzy oprócz freedom24 mają opcję tra...

źródło: 11604

Pobierz
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ww00 co to za spółka abc , bo w dol . cena a sprawdziłem w indeksie usa i takiej nie widzę ?

widzę cymcyk cie zachęcił do freedom24 . proponuję się zalogować z jego reflinka żeby chłop , co do garnka miał włożyć .

xddd
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 0
@micomak: Dzięki za merytoryczną odpowiedź xd
Wkleiłem opis funkcji, mówiący o tym, że jak ustawisz sl i nagle cena wzrośnie, to proporcjonalnie procentowo przesuwa sl w górę...
I nie żaden cymcyk, ale nwasd xd, wlazłem za 6k usd, żeby darmowe akcje dostać, jakieś drobne wpadły, ale appka oprócz tej funkcji to jakaś tragedia, popupy jak w temu wyskakują i ukry "doradcy" już do mnie dzwoniły, także ewakuacja xdddd
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 0
@levzor: Opis funkcji ze screenshota, ustawiasz sl, i masz opcję ustawienia automatycznego przesuwania sl w górę o zadany %.
  • Odpowiedz
@ww00: wiem czym jest trail i napisałem, że ibkr ma to nastawialne w 2 opcjach, zamyka po bid albo ask jeśli dobrze rozumiem
pytam czym dokładnie chcesz handlować, bo ibkr to specyficzny broker z prowizjami i swoimi wymogami dla egzotycznych instrumentów
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 0
@levzor: Będąc super ścisłym to chcę w ten sposób kręcić kółeczka tylko na zwykłych akcjach, żadne cfd itp nie wchodzą w grę.
  • Odpowiedz
@ww00: no to do tego jest pewnie jednym z lepszych, bo największy asortyment no i handel w ameryce praktycznie całą dobę, bez tam bodajże 2h
tylko założenie u nich konta to jest podróż, bo wymagają wszystkiego łącznie z urzędowym potwierdzeniem zameldowania dla rezydencji podatkowej
  • Odpowiedz