Wpis z mikrobloga

zamowilem od poniedzialku na tydzien na probe vikinga, dieta basic 5 posilków. ostatnio nie mam czasu na przyrządzanie pełnowartosciowych posiłków, jestem bardzo ciekaw ich jakosci, no i załapałem sie na kod rabatowy -25%. macie jakis patent zeby max. tanio taki katering kupic? juz
spoko, ze jest tych firm troche i mozna zawsze sobie zmienic, co tez na pewno zrobie.

#kuchniavikinga #cateringdietetyczny
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@presburger jakiś czas żywiłem się w tanich miejscach gdzie codziennie gotowali. Niestety finansowo to się bardzo nie opłaca. Lepiej poświęcić trzy godziny i kilka-kilkanascie pojemników na jedzenie tygodniowo niż jeść coś z małej lub niezależnej od Ciebie oferty. Ugotujesz, mieszasz i do zamrażarki ;) wiem, że lenistwo zwycięża, ale śledząc miesięczne wydatki nagle się okaże, że zaoszczędzisz 10-20% pensji, a w skali kilku miesięcy to naprawdę sporo. Tym bardziej jak niektóre
  • Odpowiedz
  • 0
@kureci_paratko jest opcja wyboru posilkow, nie jestes skazany na scisle menu. napisz co ty sobie mrozisz - jakie posiłki? jaka różnorodność. w cateringu masz ciagle cos innego i żeby to przyrządzić w domu bedzie ciezko i zawsze kupisz więcej skladnikow. za 2k kalorii, 5 posiłkow wyszlo 47 zl/dzień - moj czas troche wiecej kosztuje wiec nie patrze na to jak zlotowa. i uwazam ze na dzis to bardzo spoko cena. sprawdze
  • Odpowiedz
@presburger daj znać i podrzuć foto jak to wygląda. Jestem bardzo ciekawy, tym bardziej, że cena świetna. W tej cenie samemu gotując, dla siebie i mając różnorodną dietę to szkoda czasu. Jestem ciekawy jak wygląda to objętościowo i smakowo.
  • Odpowiedz
@presburger Středočeský kraj. Do Pragi mam autobusem tyle co pieszo na drugi koniec miasta. Jeżeli będziesz tutaj i potrzebujesz czegoś się dowiedzieć z pierwszej ręki, to śmiało pisz. Tych bredni, głupot i przekłamań jakie czasami się pojawiają od lat nawet nie komentuje. Szkoda czasu, nerwów, robienia zdjęć na potwierdzenie jak jest naprawdę, bo i tak spadnie fala minusów. Jako ciekawostkę dodam, że Čechy i Morava naprawdę się różnią pod względem kulturowym.
  • Odpowiedz