Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kre-dens niby racja ale już mi zwyrola szkoda,w sensie w imię męskiej solidarności mi go szkoda ,chyba nie sądzisz że taka witaminka długo wytrzyma z takim niechlujem i w dodatku impotentem? No chyba że jej dziad z domu nie będzie wypuszczać , zaraz zabraknie jej emocji i solidnego j**ania i pierwszy lepszy "ćpunek warjacik" albo Chad ze sportową furą jej zawróci w głowie
  • Odpowiedz
  • 11
@kre-dens nie życzę im źle. Lecz dla niej ewidentnie to być albo nie być. Ma sporo długów brak roboty, mimo że odrzuciła opcje pomocy w spłacie to podprogowo wie, że może stanąć na nogi. Ma swoje latka, bujała się po innych krajach więc z jakas stabilnością u niej kiepsko. No i ewidentnie widać, że karmi Sylwka tekstami, których on chce słuchać.
  • Odpowiedz
No i ewidentnie widać, że karmi Sylwka tekstami, których on chce słuchać.

@Slalem: Takie p--------y dla frajerów nawijała i sylwek to nawet we vlogu zostawił. xD
  • Odpowiedz
@kre-dens: no dobra, ale dodaj sobie dwa do dwóch:
- rok temu, we wrześniu, wardega i jego była potwierdzili że nie są razem od "kilku miesięcy", gdzieś tam mówili o "początku 2024"
- teraz wardega pochwalił się nową dupeczką, z którą jest " już od 1,5 roku"
- wychodzi na to, że zaraz po rozstaniu z laską z którą był 11 lat, w ciągu kolejnych 1-3 mies, znalazł sobie nową
  • Odpowiedz
@tanczjakcizagramkolego: to ja dodam swoje 3 grosze. Zarówno on jak i jego była potwierdzili wtedy, że rozstanie było w kwietniu (Monika na q&a na insta, a on na live - raz mówił, ze w kwietniu, a na live 22.09.24 mowil, ze od 4 miesięcy nie są ze soba czyli powiedzmy kwiecien/maj) więc niecałe półtora roku temu. Byli ze sobą 13 lat
  • Odpowiedz