Aktywne Wpisy

Wraczek +85
Na przestaje mnie zadziwiać, że w polskich realiach mamy tak wysoki współczynnik dzietności, powyżej 1.0.
W kraju gdzie część prawicy najchętniej robiłaby kobietom procesy za poronienie i stygmatyzowała ich dzieci, gdyby te okazały się homoseksualistami.
Restrykcyjna polityka aborcyjna, marne zarobki, horendalne ceny nieruchomości, niepewność geopolityczna, rząd sypiący kasę emerytom i starzejące się społeczeństwo.
Do tego dochodzi powrót PiS’u do władzy w 2027 i speedrun Białorusi.
I mimo tego wszystkiego KAŻDA PARA ma
W kraju gdzie część prawicy najchętniej robiłaby kobietom procesy za poronienie i stygmatyzowała ich dzieci, gdyby te okazały się homoseksualistami.
Restrykcyjna polityka aborcyjna, marne zarobki, horendalne ceny nieruchomości, niepewność geopolityczna, rząd sypiący kasę emerytom i starzejące się społeczeństwo.
Do tego dochodzi powrót PiS’u do władzy w 2027 i speedrun Białorusi.
I mimo tego wszystkiego KAŻDA PARA ma

jmuhha +7
Koleżanka z przedszkola (żona że stomatologa syna) to wybudowała za 800 k, co myślicie ( ಠ_ಠ)
źródło: 1000028074
Pobierz

– Co robisz?
A ja już, stojąc w butach, opowiadam:
– Czekałam na kuriera, no i przyszedł takie ciacho, że gdybym miała więcej czasu to bym go wzięła na blacie!
Śmiejemy się, gadamy, odwracam głowę, a tam kurier. Stoi. Zarumieniony, z uśmiechem 😅
– Przepraszam, zapomniałem rysika ale jakbym to ja miał więcej czasu, to też bym się nie oparł.
Zamarłam.
Umarłam.
Zmartwychwstałam dopiero po jego wyjściu.
😅😂😅
#zycie #perfekcyjnapanidomu