Wpis z mikrobloga

@vieveble: Do tej pory się zastanawiam - czy taki Bednorz czy kto tam teraz trzęsię wiślakami, innymi cracoviami jest dumny gdy przejeżdża przez moje zadupie oddalone 60km od Krakowa i widzi logo swojego zespołu na przesranych od graffiti elewacjach i na wlepach na koszach na śmieci.
  • Odpowiedz
@vieveble: ja jestem fanem piłki i mam swoją drużynę której wszystkie mecze oglądam ale nie chodzę na stadion. Mam sporo znajomych którzy się dziwią a ja po prostu lubię piłkę ale kompletnie nie identyfikuję się z tymi troglodytami z trybun.
  • Odpowiedz
  • 3
@vieveble dzieciaki z patoli bez wzorców potrzebują przynależności i wierzą w mityczne zasady a co najwyżej będą słupem w przechowaniu klefedronu i zostaną wskazani przez starszych kolegów by policja miała sukces a oni chwilowy spokój przy innych transakcjach, oczywiście taki młodzik to sztywny z zasadami i się nie r------e biorąc cały wyrok na siebie, a ci co robią na tym pieniądze mają z niego bekę
  • Odpowiedz
@kr4wy:

dzieciaki z patoli bez wzorców potrzebują przynależności

Oczywiście, że tak, każdy potrzebuje, widać to także po tym portalu i nawet komentarzach pod tym wpisem. Gdzie jedni uważają się za lepszych, bo identyfikują się z taką partią polityczną, nie inną jak np.
  • Odpowiedz
Wy myślicie ze każdy kto chodzi na mecze i dopinguje sobie to jakiś wstęp do huliganki? XD Wlepy nie są naklejane przez samych kiboli. Chodziłem na mecze, jarałem się oprawami, fajnie się czułem drąc mordę z całym sektorem i jeśli ktoś wydawał się fajny to ekipa ultras a nie ci co się n----------ą. To było 13 lat temu a ja nie dostałem nawet mandatu w życiu, a powinienem dawno grzać puchę według
  • Odpowiedz