Aktywne Wpisy

Logoludy +76
Jutro cały świat za Argentyną. Nie wyobrażam sobie żeby ktoś z własnej woli mógł kibicować Angolom no może poza fanbazą Criastiano która będzie liczyć na porażkę Messiego ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#mecz
#mecz

saviour +16
Nie wiem jak można kibicować państwu totalitarnemu aka Anglii. Oni za to jaki syf zrobili ze swoim krajem i jak traktują swoją ludność etniczną, powinni być wykluczeni bardziej niż Rosja. #mecz

Muszę się do czegoś przyznać. Brakuje mi rozrywek. Tęsknię za dobrą rozrywką, jaką dane mi było mieć. Tanie koncerty, parki rozrywki, lepsze ogrody zoologiczne (czekam na parki safari), uśmiechnięci ludzie wszędzie (niemożliwe, że wszyscy są sfrustrowani w dzisiejszych czasach), cyrki (tak, najlepiej te ze zwierzętami, ale traktowanymi etycznie), spektakularne wydarzenia, poza osiedlowymi, małymi festiwalami raz na ruski rok itp.
Wygląda na to (ale tylko teoretyzuję), że elity dążą do depopulacji i braku perspektyw. Czy jest coś, czego nie rozumiem?
Prawdopodobnie dlatego tak bardzo tęsknię za koncertem Rush w Polsce...
#nostalgia #smutnazaba #smuteczek #dziecinstwo #koncert #zoo #cyrki
źródło: pepezaba
Pobierz@Malpka-Bananowka: Tanio to już było. Skoro muzyka jest za darmo, to na czymś ci biedni artyści muszą zarabiać.
https://magillo.pl/
Ale nawet tam płatne autostrady...
@Malpka-Bananowka: Ale co tu wyjaśniać? Jeśli ktoś woli papkę AI od prawdziwej twócrczości, to jego sprawa. Inni są gotowi zapłacić sporo za obcowanie z człowiekiem, który ma muzykę w duszy i potrafi ją na żywo prezentować. Kiedyś kupowało się płyty, które pozwalały nieźle artyście zarobić, a koncerty były dla
Rock progresywny nikogo nie obchodzi...
@Malpka-Bananowka: No nie wiem. Jakoś nie pamiętam, żeby np. na koncercie Tool w ub.r. były pustki ( ͡° ͜ʖ ͡°)