<patrzy w kamerę z wyrzutem i dezaprobatą jak ojciec co to cię nakrył na dawaniu d--y wujkowi a nie łojcu swemu> -Tego się można było spodziewać. Mówili wszyscy wielki HIT i CO? No właśnie. Gracze znikają w mgnieniu oka, nieźle jak na hit drodzy widzowie. Teraz gra 1/5 tego co na początku, a co będzie za tydzień? O tym właśnie dzisiaj porozmawiamy.
@orgin246: tak swoją drogą mgs delta to fajny przykład że liczby ze steama to jeden wielki c--j bo ta gra zrobiła milion sprzedanych sztuk w pierwsze 24h a na steamie miała w peaku 20k xD
tak swoją drogą mgs delta to fajny przykład że liczby ze steama to jeden wielki c--j bo ta gra zrobiła milion sprzedanych sztuk w pierwsze 24h a na steamie miała w peaku 20k xD
MGSV zrobił 90k w peaku na steamie sprzedając 3 miliony w tydzień, nie wiem co masz na myśli że jest "azjatycka" i co to zmienia. Gdzie nie mam racji w tym zdaniu? Właściwie to sam potwierdzasz to, że suche liczby ze steama nic nie znaczą, czyli dokładnie to co napisałem.
Jesteś w stanie pokazać jakiś przykład gry nazwanej przez tego kiszaka flopem która flopem
@WujekDoggi zaraz się dowiesz że shadows to flop bo mało graczy na steamie a dupologi nigdy nie wspominają ile valhalla zarobiła długoterminowo bo im nie pasuje do narracji
@ActiveekHere: Teraz też dzięki Switchowi 2 Outlaws trochę się dodatkowo sprzedało. Tak czy siak miałem caly czas na myśli sugerowanie się steam chartsami (co chyba w jasny sposób sugeruje główny post) a zeszło to na inny tor. Mi się te gry nie podobają osobiście (Outlaws i seria AC) ale nazywanie gier które się sprzedały w milionach flopami to beka trochę. A recenzje graczy czy wewnętrzne predykcje i zarządzanie budżetem korpo
tak swoją drogą mgs delta to fajny przykład że liczby ze steama to jeden wielki c--j bo ta gra zrobiła milion sprzedanych sztuk w pierwsze 24h a na steamie miała w peaku 20k xD
@WujekDoggi: silksong zaraz dobije do 15 milionów sprzedanych kopii...
Gdzie nie mam racji w tym zdaniu? Właściwie to sam potwierdzasz to, że suche liczby ze steama nic nie znaczą, czyli dokładnie to co napisałem.
@WujekDoggi: No tak jeśli gra jest z jakiegoś powodu mocna np po za steamem jak na konsolach i są jakieś informacje by to potwierdzić to steam nie jest jedynym wyznacznikiem. Choć we większości się sprawdza niski steam charts oznacza flopa. Niektórzy też nie rozumieją jego statystyk,
@WujekDoggi: Doom TDA to tez porażka wyniki kilkakrotnie niższy niż poprzednik. Również nic nie wskazuje na wysoką aktywność w gamepassie, gra przeleciała niezauważona praktycznie.
Doom TDA - 800k sprzedaży + ~2.2 miliony gamepass w tydzień.
@WujekDoggi: 2.2 miliona osób które odpaliły w gamepassie to nic. Ludzie ściągają nowości patrzą grają 5 minut i kasują. Nie ma tu żadnego porównania w przychodzie do sprzedanej kopii z eternals. Zwłaszcza biorąc pod uwagę że gamepass ma 35 milionów subskrybentów według MS.
Doom Eternal wyszedł podczas pandemii, nie obchodzą mnie Twoje potencjalne interpretacje "a-ale to gamepass" bo ani Ty
No gothic remake uważa za porażkę każdy który widział jego gameplaye.
Możesz robić dowolne fikoły, nie obchodzą mnie one zbytnio. Jeśli gra jeszcze nie wyszła to nie można jej z przekonaniem uznać za porażkę, godzisz się z tym albo żyjesz w wyparciu.
2.2 miliona osób które odpaliły w gamepassie to nic. Ludzie ściągają nowości patrzą grają 5 minut i kasują. Nie ma tu żadnego porównania w przychodzie do sprzedanej
@WujekDoggi: No nie prowadziła do niczego. Ale teraz mamy piękny przykład Silent Hilla na potwierdzenie twojej tezy więc przyznaje wygrałeś. Zjechał grę zupełnie nie mając pojęcia po gatunku.
jakie polskie słodycze/przysmaki mogę kupić ludziom, którzy nigdy nic polskiego nie jedli? myślałam nad kabanosami, polskimi ogórasami i kisielem, ale co jeszcze mogłabym kupić to nie wiem
-Tego się można było spodziewać. Mówili wszyscy wielki HIT i CO? No właśnie. Gracze znikają w mgnieniu oka, nieźle jak na hit drodzy widzowie. Teraz gra 1/5 tego co na początku, a co będzie za tydzień? O tym właśnie dzisiaj porozmawiamy.
#kiszak #arkadikuss #bekazludologuff
źródło: obraz
PobierzPATRZCIE K---A JAKI FLOP XDDD MARTWA GRA KOLEJNA PORAŻKA ŁOŁK WIDZOWIE
źródło: image
Pobierz@WujekDoggi: To azjatycka gra głównie konsolowa.
MGSV zrobił 90k w peaku na steamie sprzedając 3 miliony w tydzień, nie wiem co masz na myśli że jest "azjatycka" i co to zmienia. Gdzie nie mam racji w tym zdaniu? Właściwie to sam potwierdzasz to, że suche liczby ze steama nic nie znaczą, czyli dokładnie to co napisałem.
@WujekDoggi: silksong zaraz dobije do 15 milionów sprzedanych kopii...
@WujekDoggi: No tak jeśli gra jest z jakiegoś powodu mocna np po za steamem jak na konsolach i są jakieś informacje by to potwierdzić to steam nie jest jedynym wyznacznikiem. Choć we większości się sprawdza niski steam charts oznacza flopa. Niektórzy też nie rozumieją jego statystyk,
@WujekDoggi: Doom TDA to tez porażka wyniki kilkakrotnie niższy niż poprzednik. Również nic nie wskazuje na wysoką aktywność w gamepassie, gra przeleciała niezauważona praktycznie.
Po co wtrącasz jakieś idiotyczne "to jest azjatycka gra głównie konsolowa" tylko po to żeby potem napisać pokrętnie że mam rację?
@WujekDoggi: 2.2 miliona osób które odpaliły w gamepassie to nic. Ludzie ściągają nowości patrzą grają 5 minut i kasują. Nie ma tu żadnego porównania w przychodzie do sprzedanej kopii z eternals. Zwłaszcza biorąc pod uwagę że gamepass ma 35 milionów subskrybentów według MS.
Możesz robić dowolne fikoły, nie obchodzą mnie one zbytnio. Jeśli gra jeszcze nie wyszła to nie można jej z przekonaniem uznać za porażkę, godzisz się z tym albo żyjesz w wyparciu.