Wpis z mikrobloga

<patrzy w kamerę z wyrzutem i dezaprobatą jak ojciec co to cię nakrył na dawaniu d--y wujkowi a nie łojcu swemu>
-Tego się można było spodziewać. Mówili wszyscy wielki HIT i CO? No właśnie. Gracze znikają w mgnieniu oka, nieźle jak na hit drodzy widzowie. Teraz gra 1/5 tego co na początku, a co będzie za tydzień? O tym właśnie dzisiaj porozmawiamy.

#kiszak #arkadikuss #bekazludologuff
orgin246 - <patrzy w kamerę z wyrzutem i dezaprobatą jak ojciec co to cię nakrył na d...

źródło: obraz

Pobierz
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

tak swoją drogą mgs delta to fajny przykład że liczby ze steama to jeden wielki c--j bo ta gra zrobiła milion sprzedanych sztuk w pierwsze 24h a na steamie miała w peaku 20k xD

@WujekDoggi: To azjatycka gra głównie konsolowa.

pokazuje na gre singleplayer miesiąc po premierze*

PATRZCIE K---A JAKI FLOP XDDD MARTWA GRA KOLEJNA PORAŻKA
  • Odpowiedz
@Zuben:

To azjatycka gra głównie konsolowa.

MGSV zrobił 90k w peaku na steamie sprzedając 3 miliony w tydzień, nie wiem co masz na myśli że jest "azjatycka" i co to zmienia. Gdzie nie mam racji w tym zdaniu? Właściwie to sam potwierdzasz to, że suche liczby ze steama nic nie znaczą, czyli dokładnie to co napisałem.

Jesteś w stanie pokazać jakiś przykład gry nazwanej przez tego kiszaka flopem która flopem
  • Odpowiedz
@ActiveekHere: Teraz też dzięki Switchowi 2 Outlaws trochę się dodatkowo sprzedało. Tak czy siak miałem caly czas na myśli sugerowanie się steam chartsami (co chyba w jasny sposób sugeruje główny post) a zeszło to na inny tor. Mi się te gry nie podobają osobiście (Outlaws i seria AC) ale nazywanie gier które się sprzedały w milionach flopami to beka trochę. A recenzje graczy czy wewnętrzne predykcje i zarządzanie budżetem korpo
  • Odpowiedz
tak swoją drogą mgs delta to fajny przykład że liczby ze steama to jeden wielki c--j bo ta gra zrobiła milion sprzedanych sztuk w pierwsze 24h a na steamie miała w peaku 20k xD

@WujekDoggi: silksong zaraz dobije do 15 milionów sprzedanych kopii...
  • Odpowiedz
Gdzie nie mam racji w tym zdaniu? Właściwie to sam potwierdzasz to, że suche liczby ze steama nic nie znaczą, czyli dokładnie to co napisałem.

@WujekDoggi: No tak jeśli gra jest z jakiegoś powodu mocna np po za steamem jak na konsolach i są jakieś informacje by to potwierdzić to steam nie jest jedynym wyznacznikiem. Choć we większości się sprawdza niski steam charts oznacza flopa. Niektórzy też nie rozumieją jego statystyk,
  • Odpowiedz
DOOMa TDA

@WujekDoggi: Doom TDA to tez porażka wyniki kilkakrotnie niższy niż poprzednik. Również nic nie wskazuje na wysoką aktywność w gamepassie, gra przeleciała niezauważona praktycznie.
  • Odpowiedz
@Zuben:

No tak jeśli gra jest z jakiegoś powodu [...]

Po co wtrącasz jakieś idiotyczne "to jest azjatycka gra głównie konsolowa" tylko po to żeby potem napisać pokrętnie że mam rację?

Outlaws jest flopem nic tego
  • Odpowiedz
Doom TDA - 800k sprzedaży + ~2.2 miliony gamepass w tydzień.

@WujekDoggi: 2.2 miliona osób które odpaliły w gamepassie to nic. Ludzie ściągają nowości patrzą grają 5 minut i kasują. Nie ma tu żadnego porównania w przychodzie do sprzedanej kopii z eternals. Zwłaszcza biorąc pod uwagę że gamepass ma 35 milionów subskrybentów według MS.

Doom Eternal wyszedł podczas pandemii, nie obchodzą mnie Twoje potencjalne interpretacje "a-ale to gamepass" bo ani Ty
  • Odpowiedz
@Zuben:

No gothic remake uważa za porażkę każdy który widział jego gameplaye.

Możesz robić dowolne fikoły, nie obchodzą mnie one zbytnio. Jeśli gra jeszcze nie wyszła to nie można jej z przekonaniem uznać za porażkę, godzisz się z tym albo żyjesz w wyparciu.

2.2 miliona osób które odpaliły w gamepassie to nic. Ludzie ściągają nowości patrzą grają 5 minut i kasują. Nie ma tu żadnego porównania w przychodzie do sprzedanej
  • Odpowiedz
@WujekDoggi: No nie prowadziła do niczego. Ale teraz mamy piękny przykład Silent Hilla na potwierdzenie twojej tezy więc przyznaje wygrałeś. Zjechał grę zupełnie nie mając pojęcia po gatunku.
  • Odpowiedz