Aktywne Wpisy
aircod +24
Administracja na tym portalu powinna w końcu się wziąć za ten syf, który się wyprawia na tagach programistycznych przez grupkę tych samych osób. Kiedyś na Wykopku można było czegoś fajnego się dowiedzieć na temat programowania, a teraz same jakieś szit-posty jakichś przegrywów, którym nagle się kazało wziąć do roboty. I nawet jeśli przebija się jakiś ciekawy temat to zaraz jest zaspamione.
Zróbcie sobie jakiś osobny tag dla patusów
#programowanie #
Zróbcie sobie jakiś osobny tag dla patusów
#programowanie #

Ziom166 +6
A stał pies ten wykop, wracam za pół roku. Do zobaczenia 17.05.2026, jak nie zapomne

źródło: 1000005173
Pobierz@szczurozjadacz: teraz tak, kiedyś to były jedne z najlepszych laptopów, od kiedy przejął Lenovo jakość poszła na łeb na szyję, że nawet HP i Dell robią porządniejsze budżetowe sprzęty
@wunderkapsznik: mój T520 ma lat 13 i nadal smiga. Ale proba jakies 5 lat temu przesiadki na te nowe sie nie powiodła. Moze teraz już lepiej, bo widze ze zmądrzeli juz nie ma tych durnych klawiatur z blokiem numerycznym. Moze trza im dac druga szanse. Tyle ze teraz to ja laptoka uzywam tylko raz na rok, wiec T520 jeszcze pochodzi.
Jaka specyfikacja wariacie...
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz@wunderkapsznik: Ale thinkpady to plastikowe barachło, które buczy, wyje i trzeszczy.
Miałem t61.