Wpis z mikrobloga

mirki jakie zabezpieczenie do roweru, które nie będzie kosztowalo 70% wartości roweru? xd
przeprowadzam sie do krakowa na studia i uznałem, że może mi sie przydać na szybkie wypady do sklepu i pod nim właśnie byłby zabezpieczany. nie ma problemu z zabezpieczaniem w mieszkaniu czy pod blokiem. oglądałem jakieś recenzje, ale jak mam zapłacić 300 zł za blokade do roweru za który zapłaciłem 1000 zł z 5 lat temu to nwm czy to dobry pomysł xddd

#rower #rowery #zabezpieczenia
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@leniar: tanie zabezpieczenie przypadkowy żul nie przejdzie, profesjonaliście zajmie 15 sekund
drogie zabezpieczenie przypadkowy żul nie przejdzie, profesjonaliście zajmie 25 sekund.
ale profesjonalista nie ukradnie twojego starego złoma
  • Odpowiedz
jakie zabezpieczenie do roweru

@leniar: lepsze od zabezpieczenia kolegi zapiętego obok (idealnie, jak twój rower jest gorszy)
przy czym zabezpieczenie grubsze od rurki, do której się przypinasz, nie zyskuje na skuteczności
  • Odpowiedz
ale jak mam zapłacić 300 zł za blokade do roweru za który zapłaciłem 1000 zł z 5 lat temu to nwm czy to dobry pomysł xddd

@leniar: ja swego czasu kupiłem Onguarda za 150 zł i używam teraz w gruzie kupionym za 300 zł ( ͡° ͜ʖ ͡°)

O ten: https://www.centrumrowerowe.pl/zapiecie-u-lock-onguard-pitbull-dt-8005-z-linka-pd16097

Widzę, że znacznie potaniał, bo już 120 zł. Ogólnie polecam, ma fajny system mocowania. Przykręcasz
  • Odpowiedz