mirki jakie zabezpieczenie do roweru, które nie będzie kosztowalo 70% wartości roweru? xd przeprowadzam sie do krakowa na studia i uznałem, że może mi sie przydać na szybkie wypady do sklepu i pod nim właśnie byłby zabezpieczany. nie ma problemu z zabezpieczaniem w mieszkaniu czy pod blokiem. oglądałem jakieś recenzje, ale jak mam zapłacić 300 zł za blokade do roweru za który zapłaciłem 1000 zł z 5 lat temu to nwm czy to dobry pomysł xddd
@leniar: lepsze od zabezpieczenia kolegi zapiętego obok (idealnie, jak twój rower jest gorszy) przy czym zabezpieczenie grubsze od rurki, do której się przypinasz, nie zyskuje na skuteczności
przeprowadzam sie do krakowa na studia i uznałem, że może mi sie przydać na szybkie wypady do sklepu i pod nim właśnie byłby zabezpieczany. nie ma problemu z zabezpieczaniem w mieszkaniu czy pod blokiem. oglądałem jakieś recenzje, ale jak mam zapłacić 300 zł za blokade do roweru za który zapłaciłem 1000 zł z 5 lat temu to nwm czy to dobry pomysł xddd
#rower #rowery #zabezpieczenia
drogie zabezpieczenie przypadkowy żul nie przejdzie, profesjonaliście zajmie 25 sekund.
ale profesjonalista nie ukradnie twojego starego złoma
źródło: image_picker_1934A875-DE17-42C1-9EB3-939C60D45A36-67980-000007B02740A0DE
Pobierz@leniar: lepsze od zabezpieczenia kolegi zapiętego obok (idealnie, jak twój rower jest gorszy)
przy czym zabezpieczenie grubsze od rurki, do której się przypinasz, nie zyskuje na skuteczności
@leniar: wystarczy kupić droższy rower :)
@leniar: ja swego czasu kupiłem Onguarda za 150 zł i używam teraz w gruzie kupionym za 300 zł ( ͡° ͜ʖ ͡°)
O ten: https://www.centrumrowerowe.pl/zapiecie-u-lock-onguard-pitbull-dt-8005-z-linka-pd16097
Widzę, że znacznie potaniał, bo już 120 zł. Ogólnie polecam, ma fajny system mocowania. Przykręcasz