Aktywne Wpisy

Naza_Dzikowski +13
Ja żem nigdy nie był konkwistadorem i nie zdobywał Ameryki
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
matluck +67
Skopiuj link
Skopiuj link
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
JE dr Prezydent Nawrocki ani mi brat ani swat, przynajmniej nie stanowi on przedłużenia ramienia antychrysta nad Wisłą
#polityka #bekazlewactwa #4konserwy #polska
źródło: 1
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Według ciebie Bóg woli się angażować w politykę jakiegoś kraju, niż w ogólny głód na świecie, miliony umierających dzieci, wojny, itd.? Bo to z tego wynika. Zmień myślenie, bo nawet jeśli to Bóg tak nie działa.
@Zopyross: pewnie ma też w opiece konserwatywnych prawicowców, którzy mają po kilka ślubów kościelnych xd
@Dominsiemaelo:
Bóg miał Polskę w opiece, że religia nie jest obowiązkowa. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Hossa_Essa_Melissa: gdzie masz obowiązkowe lekcje religii?
@Zopyross: A krasnoludki oraz magiczne, starożytne jednorożce również? Wierzysz również w płaskość ziemi i w to, że góry to starożytne drzewa?
@Zopyross: no przecież pis już lata temu wprowadził "rejestr stron zabronionych" i na jego podstawie zablokował ruskie serwisy jak xportal i nczas
@Zopyross: Lol, ja czekałem na plottwist, bo przecież oczywisty bait, nikt nie byłby w stanie aż takiego steku
@matti-nn: ale on już nie jest ministrem sportu.
@kochamcovid: haha xd ciekawe czy wierzy też w to że fotony inaczej się zachowują kiedy na nie patrzysz a inaczej wtedy gdy na nie nie patrzysz. A tak korzystając z okazji to proszę o ciszę, będziemy....zawisze
źródło: image
PobierzJezus Chrystus to Król królów i Pan panów, Ojciec niebieski, Stworzyciel wszystkich rzeczy widzialnych i niewidzialnych
źródło: Spr
Pobierz@Zopyross: Ach te słynne chrześcijańskie wartości - wyłudzanie mieszkań, bójki, sutenerstwo i ćpanie.
Ale przynajmniej geje nie mogą sobie iść spokojnie po ulicy trzymając się za rękę hehehe d--a ich boli hehehe /s
nie ma obowiązkowej lekcji religii, nikt nie zamyka lewackich mediów, o kościółku możesz sobie mówić co chcesz
a geje nie powinni mieć praw rodzicielskich to jest wbrew naturze i zdrowemu rozsądkowi.