Aktywne Wpisy
IbraKa +238
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Guadalajara +58
W końcu się zdecydowałam i kupiłem mieszkanie :) co prawda w Katowicach a nie w Krakowie (jak wcześniej zakładałem), ale udało się sporo urwać od ceny ofertowej, warto dzwonić i negocjować aż ktoś spuści z ceny. Fajna lokalizacja zaraz przy Trzech Stawach, będzie gdzie z pieskiem na spacery chodzić. Pracuję zdalnie, więc wolałem już osiedlić się w Kato niż kredytować się dużo więcej, a połączenia do Krakowa też są dobre. Wreszcie na

Tak sobie myśle że bycie samotnym chłopem 30+ to trzeba mieć stalową psychę. Nie wiem czy kojarzę jakiegokolwiek (żywego jeszcze) typa który by sobie radził i raczej cope'ują używkami żeby zapomnieć o #samotnosc i jakoś przetrwać ale wiecie, to równia pochyła w dół. Jeśli zastanawialiście się kiedyś czemu typy biorą sobie jakieś ulane, brzydkie czy zrzędliwe baby na starość to właśnie dlatego - wychodzą z założenia, że lepiej ktokolwiek niż nikt i poniekąd uważam, że to ich trzyma przy życiu. Ogólnie bycie samemu to lipa, bo koszty życia ale wiecie czysta psychologia że brak regularnego kontaktu z ludźmi, realizacja podstawowych potrzeb to przyczyna chorób biologicznych i psychicznych a dodatkowo bycie chłopem to raczej zero pomocy, współczucia a z wiekiem większe oczekiwania od ciebie.
#przegryw #przegrywpo30tce #blackpill #redpill #tfwnogf #tinder #psychologia #niebieskiepaski #depresja
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt
źródło: just-started-watching-this-show-he-is-just-like-me-v0-vo072wgmm52e1
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
Kwestia indywidualna. Ja utrzymuję kontakt tylko z rodzicami i kolegami w jednej grze i mi się żyje mega dobrze, ale ja byłem w związkach, więc chociaż skosztowałem z czym to się je i wcale nie było fajnie xD
Zgodzę się z OPem że to chujnia, zwłaszcza jak przez X-lat miało się kogoś. I nawet jak Ci zrzędziła, marudziła i nie raz w-------a to był to element życia. A będąc samemu mimo wszystko zaczyna tego brakować.
Mógłbym zresztą sporo o tym napisać na własnym przykładzie ale czy to ma sens? Pomoże mi to w czymś? Raczej nie...
@mirko_anonim: najgorsze co można zrobić.. znam takie pary i zero radości u chłopa. To jak przegrać podwójnie.
Jak się od zawsze było samotnym i nie zna się w życiu niczego innego, to po prostu lata lecą i nic się nie zmienia, trwasz po prostu w tym co dla ciebie jest oczywiste. Chyba po prostu trudniej jest sobie poradzić jak coś masz, stracisz to i wiesz, że już nigdy nie odzyskasz, niż jak po prostu nigdy nic nie miałeś, nie ma żadnego szoku wtedy. Ale to zależy konkretnie
jeszcze jak ktoś jest w pięknym rozkwitającym związku to faktycznie można mu zazdrościsz - ale ile takich relacji znasz pomijając to co widziałeś w komedii romantycznej?
dla autysty samotnika taką gehenną byłaby właśnie relacja ze statystyczną babą - bo taka pokorna i dobra jak
To ja to muszę mieć silną psychę: 40 lat, prawiczek, zero alko, zero papierosów, zero ćpania.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
Ludzie których poznałem to 99% debile i dla własnego dobra wolę, żeby trzymali się ode mnie z daleka.
@mirko_anonim: nie, po prostu będąc chłopem trzeba mieć stalową psychę. jak jesteś samotnym to trzeba mieć psyche do znoszenia samotności, jak jesteś z babą to trzeba mieć psychę do znoszenia tej baby. chłopu nikt z tym nie pomoże tak jak babie. chłop ostatecznie jest skazany tylko na siebie.
@BlackpillNaCalego: w takich sytuacjach faktyczne problemy z używkami i zjazdy na dno zaczynają się od 40+. do tego czasu faceci sobie jakąś radzą i copują.
@mirko_anonim: matematycznie jest to niemożliwe. dodatkowo jeśli wokół widzisz samych debili to mam dla ciebie złe wieści.