Wpis z mikrobloga

@ArnoldZboczek: jak ostatnio rozmawiałem tu na wykopie z jakimś psiarzem to mi napisał ze nie ma znaczenia czy pies mieszka w pałacu czy w mikrokawalerce. Powinni wprowadzić przepis, ze jak nie masz xxm^2 a w mieszkaniu mieszka więcej 2 osoby to posiadanie kundla jest zakazane. Bo teraz w dużych miastach jest pełno patologii, ze na 40m^2 siedzą 3 osoby i owczarek niemiecki. No ale to nie jest znęcanie się tylko
  • Odpowiedz
@weakar: w blokach to powinien być całkowity zakaz trzymania psów, a już na pewno tych dużych jak amstaf, pitbul czy innych groźnych ras. Potem wyprowadzają je parków i na ulicę i te psy glupieja. A mądrych ludzi, czyli takich ktorzy przejmują się innymi, zdecydowanie te rasy nie przyciągają,
  • Odpowiedz
@ArnoldZboczek jeśli chcecie się czuć bezpiecznie to wprowadźcie zakaz psów w mieście a przynajmniej w bloku. Najlepiej pasuje tu argument sojowych Julek ,,Jak cię nie stać to nie trzymaj psa,, ( ͡º ͜ʖ͡º) Z jednej strony kupują jakieś monoproteinowe g---o do jedzenia droższe niż argentyńska wołowina, z drugiej nie mają czasu i pieniędzy żeby jechać z psem za miasto. Mam 4 pit bulle, amstaffy od 7
  • Odpowiedz