Wpis z mikrobloga

#pokazkota #dziarskikacperek Dzisiaj mijają dokładnie 4 lata, jak gagatka nie ma. Jego odejście dla mnie było mocno bolesne, w pewnym sensie jak zdechł zamknął się wtedy pewien etap w życiu z którym nie mogłem sobie poradzić przez 10 lat. Spędziliśmy z sobą kawał życia, prawie 18 lat. Jak macie wiekowe kitki to proszę pogłaskać
Lujdziarski - #pokazkota #dziarskikacperek Dzisiaj mijają dokładnie 4 lata, jak gagat...

źródło: temp_file7970061974566850875

Pobierz
  • 39
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Lujdziarski: Mam kitku, która powoli dobija do 9 lat. Od jakiegoś czasu coraz mocniej dają o sobie znać nerki(wielotorbielowatość). Żeby dobiła do 18 lat, to jest moje marzenie bardzo, ale może być trudno. Bardzo często o tym myślę, bo jest to chmurka, która jest ze mną prawie całe moje dorosłe życie.
  • Odpowiedz
@Lujdziarski: Mój synuś odszedł wczoraj. Pomimo miesiąca jeżdżenia po weterynarzach dopiero wczoraj zdiagnozowano raka wątroby z przerzutami na płuca. 10 minut na podjęcie decyzji ale nie chciałam żeby dłużej cierpiał. Ostatnie dni były dla niego bardzo ciężkie. Przez długi czas był jedynym powodem dla którego wstawałam z łóżka, bardzo mi pomógł ale ja nie potrafiłam jemu pomóc. Miał niecałe 10 lat, byłam kiedy się rodził i trzymałam łapkę kiedy umierał.
Czlowiekryba - @Lujdziarski: Mój synuś odszedł wczoraj. Pomimo miesiąca jeżdżenia po ...

źródło: IMG_4667

Pobierz
  • Odpowiedz
Mój synuś odszedł wczoraj. Pomimo miesiąca jeżdżenia po weterynarzach dopiero wczoraj zdiagnozowano raka wątroby z przerzutami na płuca. 10 minut na podjęcie decyzji ale nie chciałam żeby dłużej cierpiał. Ostatnie dni były dla niego bardzo ciężkie. Przez długi czas był jedynym powodem dla którego wstawałam z łóżka, bardzo mi pomógł ale ja nie potrafiłam jemu pomóc. Miał niecałe 10 lat, byłam kiedy się rodził i trzymałam łapkę kiedy umierał. Tak bardzo chciałabym
  • Odpowiedz
  • 0
@ExtraPensja: Zadał bym dokładnie to samo pytanie Tobie, ale widocznie nie chciałeś odpowiadać. Więc Matke miałeś pijaczke? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Pamiętasz jak ci pisałem wczoraj, dla takich ludzi chorych jak Ty, narkomanów. Są grupy wsparcia, są też zakłady. Uzależnienia da się leczyć ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz