@WielkiNos: mi się bardzo podoba, że z mniej lub bardziej spójnej koncepcji w postaci wynoszenia urzędów poza centrum miasta (chyba lepiej, żeby dojeżdżało np. kilkudziesięciu urzędników dziennie niż kilkuset petentów), tworzenia sprawnego zbiorkomu i innych działań stosowanych w różnych miejscach "zachodu" w Polsce przyjmuje się zwykle jeden element - mniej miejsc parkingowych i pora na CSa ( ͡°͜ʖ͡°)
@emasele: akurat taki konfitura robi dobra robote, kulturalnie, pokazuje ze da sie zaparkowac 200 metrow dalej, tylko ze p0lactwo musi w--------c sie pod same drzwi swoim autem premium w leasingu albo z pozyczki u bociana, a p0lak co w-------a sie przez chodnik, wjezdza tam przejsciem dla pieszych bo nie pomysli ze slupki sa nie bez powodu, to jest rak w spoleczenstwie, zero myslenia o kimkolwiek, tylko on musi miec 50
@WielkiNos: Tacy przeciwnicy "lewactwa i komunizmu", a każdy chce parkować za darmo w ramach korzystania ze wspólnej przestrzeni publicznej - i to jeszcze do tego nieprzeznaczonej ( ͡°( ͡°͜ʖ( ͡°͜ʖ͡°)ʖ͡°) ͡°)
@WielkiNos: Sławomir najlepszy - z nierobów nie da się utrzymać miasta, meanwhile na zdjęciu łączna wartość tych gruzów to chyba nie 50k xDDDD Faktycznie, gdyby nie ich wkład finansowy miasto trzebaby zamknąć xD
@harrame: fajnie jak sie da nawet płatnie, gorzej jak cymbaly postawia urząd gdzies gdzie sie totalnie nie da albo na obszarze w okolo urzędu jest 5 miejsc na krzyż w tym 2 dla Anetki i prezesa xdd i nie jestem zwolennikiem parkowania gdzie popadnie sam dbam o to aby tak nie parkować ale medal ma dwie strony a najczęściej tylko jedna jest zauważana bo jak to przenieść urząd w bardziej
@emasele prawdziwy rak to psiarze, samochodziarze, blokowi melomani i inne tego typu bydło niezdolne do poszanowania jakichkolwiek zasad współżycia społecznego
@WielkiNos: Większość ludzi widzą tylko czubek własnego nosa. Ostatnio zaprowadzam syna do przedszkola i w obszarze przedszkola jest strefa zamieszkania idę synem i wiem że dużo aut jeździ rano to on idzie z przodu a ja za nim trzymamy się z prawej strony i nagle typ trąbi i mówi bym mu zszedł z drogi odpowiedziałem grzecznie że nie zejdę bo nie ma gdzie a ten przy moim synu nazwał mnie
@walokid: nie ma czegoś takiego. W samym centrum warszawy jest jebitny podziemny nowiutki pachnący parking na kilkaset miejsc. I cały czas sa tam miejsca. W każdej galeri można zobaczyć że miejsc nie brakuje ale ludzie i tak parkują jak cioty bo cięzko im się przejść kawałek. Muszą być koniecznie przy samym wejściu.
#samochodoza #konfitura #parkology #patologiazmiasta #warszawa
źródło: temp_file6788251074570958376
Pobierzźródło: temp_file5686826221097882432
PobierzAle trzeba mieć łeb zryty.
@emasele chyba z psizmem.
@stepBYstep: nie ma znaczenia. To samo lewactwo
@walokid: nie ma czegoś takiego.
W samym centrum warszawy jest jebitny podziemny nowiutki pachnący parking na kilkaset miejsc. I cały czas sa tam miejsca.
W każdej galeri można zobaczyć że miejsc nie brakuje ale ludzie i tak parkują jak cioty bo cięzko im się przejść kawałek. Muszą być koniecznie przy samym wejściu.