Czekam na paczkę już drugi tydzień, paczka z Finlandii i prawdopodobnie zaginęła? Powinien ją przejąć teraz kurier z Orlenu ale na ten moment mam tylko jakiś ciąg dziwnych znaków zamiast numeru śledzenia 9efad9a2-fe97-4631-a Miał ktoś z was już tak? Zwrot pieniędzy mnie nie obchodzi, bardziej zależy by paczka doszła bo są tam dosyć dużo dla mnie warte przedmioty do kolekcji ( ͡°ʖ̯͡°)
@Chlebek_Pyszny 2-2,5 tygodnia to norma wśród paczek w Finlandii bo już kilka razy stamtąd zamawiałem. Raczej do końca tygodnia Orlen powinien już ją przyjąć. Niestety z tego kraju najdłużej idą paczki tak samo z Rumunii
@Chlebek_Pyszny To nie idzie bezpośrednio. Nadawca wysyła towar do jakiegoś centrum logistycznego, a oni do kolejnego. Na końcu jakaś firma w Polsce nada to przez Orlen Paczkę. Przesyłka na każdym odcinku formalnie stanowi oddzielne przesyłka i oczywiście na każdym odcinku jest inny adresat.
Pierwszy raz w życiu tankowałem ON po 9.06zł. Dziękuję panu premierowi, ministrom i wszystkim, którzy mają na to wpływ. Brat jest w delegacji u pepiczków i tankuje ponad złotówkę taniej. Uśmiecham się i robię swoje.
Miał ktoś z was już tak?
Zwrot pieniędzy mnie nie obchodzi, bardziej zależy by paczka doszła bo są tam dosyć dużo dla mnie warte przedmioty do kolekcji ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#vinted #kurier #orlenpaczka
To nie idzie bezpośrednio. Nadawca wysyła towar do jakiegoś centrum logistycznego, a oni do kolejnego. Na końcu jakaś firma w Polsce nada to przez Orlen Paczkę.
Przesyłka na każdym odcinku formalnie stanowi oddzielne przesyłka i oczywiście na każdym odcinku jest inny adresat.