Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 37
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Fjubens: Ściana do ruchania - nie istnieje, dopóki kobieta funkcjonuje o własnych siłach. Spermiarz i desperat babcią nie pogardzi.

Ściana dla chada - to zależy. Chad na zawołanie też może mieć starszą na szybki numerek.

Ściana do związku - ciężko powiedzieć, w późniejszym wieku ciężko o dzieci.
  • Odpowiedz
@andbatros: ale popatrz na post. Laska sama sobie chce zapłacić za te wakacje. Stać na nie czeka na sponsora, a mężczyźni chyba nie potrafią tego zrozumieć, że ona szuka towarzysza a nie kogoś kto jej zafunduje wycieczke. Podejrzewam, że jakby coś pyklo z takiej znajomości to też byłaby zadowolona, ale nic na siłę
  • Odpowiedz
Laska sama sobie chce zapłacić za te wakacje.

@MCbT_00: Ja wiem. Dlatego o lasce nic nie pisałem tylko o tych spermiarzach co do niej wypisują.
Znam to forum bo moja dziołcha zanim się poznaliśmy tam szukała ekip do wyjazdu. I wyjechała sobie z dwiema dziewczynami na wyjazd i do teraz są przyjaciółkami.
Idea jest spoko jak ktoś się boi samemu podróżować. Dlatego mnie zirytowało to, że zdesperowani faceci tam wypisują.
  • Odpowiedz
@centerario: to jest takie smutne... Naprawdę każdy człowiek ma swoją wartość, a tutaj wszystko jest brane przez pryzmat tu....a. a jak któraś nie chce to pojazd po niej. Dobrze, że nie chce bo to oznacza że ma jakieś standardy a nie bierze co leci
  • Odpowiedz
Zależy co masz na myśli pisząc ściana. Jeśli brak adoratorów, to praktycznie ściana nie istnieje, ale jak masz na myśli chada, to istnieje, bo chad woli młodsze.

@Blaskun: @Fjubens jeśli ktoś mówi o ścianie w wieku 30 lat, to nie ma pojęcia o czym mówi. End of topic. To tak, jakby mówić, że 30-latek to już dziadek, bo czuje bóle, których nie miał będąc młodym, 20 letnim ch***m. Sciana
  • Odpowiedz
To nie oznacza, że nawet hindus się taką nie zainteresuje tylko, że przyciągnąć tych co by chciała na stałe, jest niezmiernie trudno. Tak ciężko zaakceptować, że większość desperatów wsadzi nawet w dziurę w płocie jak jest odpowiedniego kształtu? To co dopiero jak tacy wiszą nonstop na apkach i są gotowi przepalić hajs aby tylko dotknąć cycka.

@niewiadomocowscenariuszujest: większość facetów*. Nawet chad, jak go dociśniesz. Niezmiennie wracam do Gry o Tron,
  • Odpowiedz