Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 39
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Fjubens: Spermiarze... spermiarze niszczą rynek matrymonialny. Zwłaszcza te stare zdesperowane dziady co odłożyły kasę na starość i liczą, że zafundują babeczce wyjazd do Egiptu na All inclusive za 1500 zł i w zamian dostaną nieograniczony dostęp do jej tzipy.
  • Odpowiedz
A Wy coś mówicie o ścianie : /

@Fjubens: Ale, że co? Myślałeś, że totalne przegrywy siedzące na aplikacjach randkowych jak muchy na wiadomo czym i przesuwające wszystko w prawo będą wybrzydzać? 400 napisało i żaden nie pasował i dlatego to zapostowała. Nawet na wypoku są tacy co by transa wzięli a Ty coś o ścianie mamroczesz.
  • Odpowiedz
@Fjubens: Zależy co masz na myśli pisząc ściana. Jeśli brak adoratorów, to praktycznie ściana nie istnieje, ale jak masz na myśli chada, to istnieje, bo chad woli młodsze.
  • Odpowiedz
na Wykopie czytam regularnie o ścianie 30+, więc nawiązałem do tego wskazując realia.

@Fjubens: To nie oznacza, że nawet hindus się taką nie zainteresuje tylko, że przyciągnąć tych co by chciała na stałe, jest niezmiernie trudno. Tak ciężko zaakceptować, że większość desperatów wsadzi nawet w dziurę w płocie jak jest odpowiedniego kształtu? To co dopiero jak tacy wiszą nonstop na apkach i są gotowi przepalić hajs aby tylko dotknąć cycka.
  • Odpowiedz
@Fjubens zgadza się. I to jest właśnie ściana. Co z tego, że baba ma w godzinę 1000 chętnych na s--s, spacer, wspólny wyjazd, czy związek, skoro żaden jej nie pasuje (zazwyczaj z wyglądu, czasem finansowo). Ja mam na wyciągnięcie ręki kilkadziesiąt ofert pracy - start w ciągu 48 godzin, ale żadna mi nie pasuje. A zatem też się zderzam z pewnego rodzaju ścianą na rynku pracy.

@afmaf: @niewiadomocowscenariuszujest
  • Odpowiedz