Wpis z mikrobloga

Dobra pograłem tydzień i styka. W tym gównie nie da się bronić - non stop hokejowe wyniki i wszystko się dzieję przypadkiem. Mam nadzieję, że ta gra zdechnie razem z jej twórcami którzy każdego roku dymają tysiące graczy na kasę.
#fut
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Okatarinabellaczikcziks: mam podobnie tylko mam wrażenie, że jest jakaś wiedza tajemna co zrobić żeby bronić bo sam trafiam albo na takich co jak ja nie bronią i sie wymieniamy golami, albo trafiam na kogoś kto to umie i po prostu nic sie nie da zrobić bo przeciwnik sie skleja ciągle z moimi zawodnikami i ciągle zabiera piłkę
  • Odpowiedz
@suleD: tak, już to słyszałem. Tylko parę rzeczy mi się nie zgadza:
- jak zacieśniam obronę to i tak przeciwnik często sobie przebiega przez mojego zawodnika - szczególnie jak nim steruję.
- przeciwnicy często wybiegają obrońcami i po prostu zabierają piłkę, ja nie zdążę często podać zanim oni dobiegną i ją odbiorą, od razu jakby była wolna.
  • Odpowiedz
  • 0
@BloodDeath94 Z Launchem miałem rację, bo był wczesny dostęp, natomiast z tym pisaniem, że wystarczy nie wybiegać itp., no właśnie k---a się sam z tym przekonałem i dostaję po 10:0 xD
  • Odpowiedz