Wpis z mikrobloga

"Zarówno Denis jak i Natan wiedzieli że nie ma być żadnych zdjęć gdziekolwiek z Denisem mimo to perfidnie udostępnili takie oto zdjęcie co poskutkowało zmuszenia Natana do wyboru albo Denis albo Elana, wybrał Denisa - miał przyjść na spotkanie ale wolał wstawić kolejne zdjęcie i próbował napluć nam wszystkim w mordę przekazując smsa: przekażcie wszystkim że nie łączy mnie już nic z Elana. Nie możemy przejść obok tej sprawy obojętnie i Natan musi być ukarany ale następna sprawa jest taka że po tej decyzji Denis jebnął w Kuźmę próbując oczerniać go co wiąże się z tym że to już jest jego koniec w Toruniu. Pamiętajcie że jak ktoś wali w kogoś z Elany to wali w całą Elane. Z wszelkimi informacjami do zgód wstrzymajcie się do jutro po spotkaniu ale to tylko formalność.

Przekazcie to info na osiedlach i grupach 👊"

Chodzi oczywiście o Natana Styczka tego tabalugi co był w narożniku Szachty

#famemma
  • 24
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Jax89: Szczerze myślałem że to jakiś oficjalny post Elany, czy kogoś ze środowiska. Narazie mamy tylko.slowo Natana i komentarz nie wiadomo kogo na youtube. Ale coś jest na rzeczy, Szachta oschło przestraszony. Ten Natana to jakiś małolat, ale bokser z Pomorzanina Toruń czyli tam gdzie Denis jeszcze na wywiadzie z Tuszynskim mówił że trenuję. Zobaczymy, pewnie do jutra będziemy ukontentowani
  • Odpowiedz
  • 2
@dbka95: To jest info które lata na dzielnicach w Toruniu
Jak masz znajomego z tego miasta to spytaj bo głośno o tym, obydwaj pogonieni.
  • Odpowiedz
@Jax89: pisałem już o tym wczoraj, Styczek z Denisem czekali na Szachte gdy ten wracał z aferek, potem szachta z młodą Elana szukała wyżej wymienionej dwójki. Wszystko się zgadza :)) I tak Styczek to nakoksowany 15 latek trzymający wszystkich gownojadow z Elany.
  • Odpowiedz