@DrFaithless: jest nowa Baba na Szczepinie (nie testowałem, ale zapowiada sie ok), testowałem za to ostatnio Libański Kebab i mieli swoją wołowinę niekulomocową
@DrFaithless Libański i jakaś buda pod Kauflandem koło magnolii - robią gemuse i mi smakowało. Chociaż kumple co jedli oyche mówią że oyche trochę lepszy.
@masonios72 Ja zaś rozszerzyłem twój komentarz o to, że jak by to mięso było dobre i całe danie, niezależnie od formy, było smaczne na tyle by usprawiedliwić cenę to by nie było na nią narzekań.
@DrFaithless: dzis otwiera sie Tendur, ten sam co na jana pawla w wawie, wlascicielem jest ten sam koles co ma kebab king, ale w tendurze sa lepsze kebaby. Tyle, ze pewnie znowu kilka msc kolejek bedzie
Byczki, polećcie jakiś kebab, w którym robią swoje mięso, żadne kule nie wchodzą w grę
@innovi Ostatnio ktoś pisał, że tylko w weekend zamknięci byli, ale może coś się zmieniło :/