Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@widmo82: Pamiętaj że samo konserwowanie podwozia malowaniem go to takie pudrowanie twarzy Maryli Rodowicz. Trzeba przeprowadzić konserwację profili zamkniętych, rozebrać zawieszenie i układ wydechowy... Konserwacja w warsztatach to w jednym 1000zl a w drugim 13000. I tu masz właśnie różnice. Ja uważam że lepsza konserwacja jakakolwiek niż żadna. Ale to profile zamknięte dostają po dupie najbardziej
  • Odpowiedz
  • 0
@Fantomo: pisałem o konserwie zamkniętych profili za pomocą NOVOL - WAX. Pominąłem opisy o zdejmowaniu osłon, wydechu...
Po przeczytaniu mojego opisu powinieneś domyśleć się, że jednak wiem z czego może wynikać różnica w cenie. Choćby wstępny wybór Cobry, która jest z górnej półki cenowej.
  • Odpowiedz
  • 0
A tak to lepiej kupić sobie drugie auto za parę k, i nim jeździć w zimie, a daily niech zimą stoi.

@r5678: kompletnie nie rozumiesz o czym piszemy.
Wg Twojej logiki ktoś kto ma auto 2-3letnie auto za 200k to co co ma zrobic? Kupić Dacie duster by nią jezdzić od późnej jesieni do późnej wiosny? xD
  • Odpowiedz
@widmo82: to napisałem jak auto nowe lub prawie nowe to profesjonalne zabezpieczanie podwozia, z demontażem absolutnie wszystkiego pod spodem, zwieszenie, przewody, wiązki, bak itd no wszystko.
  • Odpowiedz
  • 0
@r5678: co? kręcisz. rzuciłeś jakąś głupote o zakupie auta za kilka tysięcy by nim jeździć przez pół roku a drugie stało w garażu xD
Musiałeś reanimować jakiegoś gruza, że dorzuciłes w swoich wypowiedziach również inne głupoty
Prosze już nie odpisuj. Czekam na merytoryczne wpisy zaawansowanych praktyków.
  • Odpowiedz