Wpis z mikrobloga

@curiousboi: ja kupuję z sinsay za 49-59 zł i są to najwytrzymalsze spodnie. Zacząłem używać nawet jako robocze. Testuje od roku około 4 pary i żadna się nie chce popsuć. Wcześniej nosiłem levisy i wranglery i wytrzymywały max pół roku. Przy cenie 50 zł za parę nawet jakbym musiał wymieniać co chwile na nowe to i tak wychodzi taniej niż drogie marki
  • Odpowiedz
@curiousboi: jakies zwykle wranglery z amazona wytrzymaly mi przy moim uzytkowaniu 6 miesiecy - i porwaly sie w kroku, przy kieszeni na dupie itd ogolnie do wyrzucenia

przy takim samym uzytkowaniu Iron Heart 21Oz wytrzymaly mi 4 lata i kilka miesiecy, zrobilo sie przetarcie w kroku - za koszty wysylki Iron heart mi naprawil i mam te spodnie nadal
plus bo jestem w UK i tutaj naprawiaja, z polski pewnie
  • Odpowiedz
Próbowałem wszystkiego, levisow z outletu, levisow z lumpa, spodni z rzymskich lumpów, jak i noname i wszystkie trzymają max 2 lata.

@curiousboi: Ja sobie pozwolę pochwalić jeansy marki SSG, mam kilka par które mają strzelam pewnie po 8 lat już nawet i dalej są bardzo dobre a bardzo często ich używam.
  • Odpowiedz
jakie są najwytrzymalsze spodnie jeansowe (marka)?

Próbowałem wszystkiego, levisow z outletu, levisow z lumpa, spodni z rzymskich lumpów, jak i noname i wszystkie trzymają max 2 lata.

@curiousboi: Myślę, że tak naprawdę nie ma takich spodni. Ogólnie miałem w swoim życiu naprawdę sporo jeansów z różnych miejsc i to całe wkręcanie ludziom, że coś będzie dobrej jakości bo jest markowe to jest scam jeden wielki. Ty piszesz o 2 latach
  • Odpowiedz