A więc: udało mi się skonfigurować Audi q6 za 361 tys (niestety, ale tylko podstawowy silnik się łapie na promocje) i wychodziło w APL 1326 netto (wartość auta po rabatach: 265 900). Do tego 326 zł za GAP i wychodzi 2032 brutto. Nie licząc ubezpieczenia AC/OC i serwisu po 24 mcach…
Równolegle przy tych samych parametrach jest opcja Audi Perfect Rent, gdzie masz gap, oc/ac, serwis, auto zastępcze itp. za 2401 zł brutto. No i taką całą ratę odliczysz, bo normalnie ubezpieczenia od vatu nie odliczysz.
@PfefferWerfer: za 300 to ja się staram powstrzymać by nie kupić Astona Rapida W tej cenie to już zadbane, nie za stare egzemplarze. No i wolnossący V12.
Hej Mirasy, pozwolę sobie podbić swój post, aby ktoś spojrzał świeżym okiem
https://www.wykop.pl/wpis/82972759
A więc:
udało mi się skonfigurować Audi q6 za 361 tys (niestety, ale tylko podstawowy silnik się łapie na promocje) i wychodziło w APL 1326 netto (wartość auta po rabatach: 265 900). Do tego 326 zł za GAP i wychodzi 2032 brutto. Nie licząc ubezpieczenia AC/OC i serwisu po 24 mcach…
Równolegle przy tych samych parametrach jest opcja Audi Perfect Rent, gdzie masz gap, oc/ac, serwis, auto zastępcze itp. za 2401 zł brutto. No i taką całą ratę odliczysz, bo normalnie ubezpieczenia od vatu nie odliczysz.
Prośba o ocenę oferty i co o tym sądzicie
@zagraj: Że p------o ludzi z kupowaniem tak drogich samochodów (nawet jak ich na to stać ¯\(ツ)/¯)
W tej cenie to już zadbane, nie za stare egzemplarze. No i wolnossący V12.