Tak wygląda twarz przeciętnego zawistnego polaka z "klasy średniej" -wiek powyżej 30stki, łysienie na poziomie Norwood 3 -pracujący w it na niskim szczeblu na b2b -kredyt na kurnik deweloperski 36m na 30 lat -auto typu skoda/dacia w lizing ale narzeka że wolałby dojeżdżać zbiorkomem/hulajnogą elektryczną -bez baby ale wystarczy 5 minut rozmowy z nim aby wiedzieć czemu jest samotny -jak mu zastawisz jego wykupione miejsce parkingowe to będzie cię p----------ł do administracji o co tylko się da -pochodzi spod kielc, mówi "U NAS W WARSZAWIE" (lub inne miasto wojewódzkie) -mieszka w Piasecznie lub w Ożarowie Maz. (lub inne zadupie przylegające do miasta wojewódzkiego) -jedyny skill jaki ma to IT, dwie lewe ręce do wszystkiego innego -marzy o jakimś Audi RS/Merolu AMG nie dlatego, że lubi auta tylko chce pokazać, że jest lepszy -nie lubi zwierząt (ani zwierzęta jego) -wydatki: t-shirt 20zł, lego 2000zł -hobby typu rower, lego, drony, komiksy marvela -zarobki na poziomie 10k ale w biedronke będzie się kłócił o nienabity rabat na ósmą kajzerkę -50%
@SzubiDubiDu: Rozpocząłeś proces ewolucji w starą babę, która się d--------a do byle czego, a już najchętniej do obcych ludzi, bo nie zna innych sposobów żeby poczuć się lepiej? ( ͡º͜ʖ͡º)
@puddin mieszkam na wsi więc mam styczność z rolnikami. Oni mają podobne zdanie o miastowych i tak samo wywalone ego jak autor wpisu, czyli miastowi nie znają życia, pracując na wsi dopiero by je poznali. I na pytanie, dlaczego sam nie pójdzie do miasta korzystać z tego beztroskiego życia to cały czas ten sam argument że nie może, bo ktoś przecież musi produkować żywność. ( ͡º͜ʖ͡º
@Marek_Licyniusz_Krassus: I poniekąd mają rację. No bo ja np. nie znam życia od strony mieszkania na wsi i zapierniczania w polu. Tak samo jak oni nie znają życia od strony siedzenia 8h za biurkiem i mieszkania przy dużym placu zabaw ( ͡°͜ʖ͡°) i nie ma sensu tego wartościować na zasadzie lepsze i gorsze czy łatwiejsze i trudniejsze. A już na pewno nie ma sensu
I na pytanie, dlaczego sam nie pójdzie do miasta korzystać z tego beztroskiego życia to cały czas ten sam argument że nie może, bo ktoś przecież musi produkować żywność. ( ͡º͜ʖ͡º)
@Brzydka_i_niechciana: 34, bieda, anemie, darmowe napoje w kołchozach, brak nawyku mycia zębów, płatki z mlekiem, no i to rodzinne moi rodzice tez nie mieli zębów przed 40.
#wykopaka Czy wypada parze która chce jeść zdrowo i zrzucić kilka kg zrobić trolllowo pieroga z filcu? ( ͡º͜ʖ͡º) Kuwa, obiecałam że będzie moje rękodzieło w paczce i będzie (╯°□°)╯︵┻━┻
-wiek powyżej 30stki, łysienie na poziomie Norwood 3
-pracujący w it na niskim szczeblu na b2b
-kredyt na kurnik deweloperski 36m na 30 lat
-auto typu skoda/dacia w lizing ale narzeka że wolałby dojeżdżać zbiorkomem/hulajnogą elektryczną
-bez baby ale wystarczy 5 minut rozmowy z nim aby wiedzieć czemu jest samotny
-jak mu zastawisz jego wykupione miejsce parkingowe to będzie cię p----------ł do administracji o co tylko się da
-pochodzi spod kielc, mówi "U NAS W WARSZAWIE" (lub inne miasto wojewódzkie)
-mieszka w Piasecznie lub w Ożarowie Maz. (lub inne zadupie przylegające do miasta wojewódzkiego)
-jedyny skill jaki ma to IT, dwie lewe ręce do wszystkiego innego
-marzy o jakimś Audi RS/Merolu AMG nie dlatego, że lubi auta tylko chce pokazać, że jest lepszy
-nie lubi zwierząt (ani zwierzęta jego)
-wydatki: t-shirt 20zł, lego 2000zł
-hobby typu rower, lego, drony, komiksy marvela
-zarobki na poziomie 10k ale w biedronke będzie się kłócił o nienabity rabat na ósmą kajzerkę -50%
#gownowpis #takaprawda #ai #stablediffusion #polska
źródło: 00157-2039439773
PobierzCały ja. Tylko że mam kota.
źródło: sto-lat-legendo-v0-sc6xkufl5med1
PobierzBo to debil IQ 98 i nic z tego
źródło: 78373943-12804951-The_unusual_technique_seems_to_work_particularly_well_for_scarri-m-47_1701267262248
Pobierza to popieram, j-----e korporacji zawsze spoko.