Aktywne Wpisy
Trao +341
juz wiem kto dostanie order cwela roku xD
#pracbaza #januszex #praca #patologiazewsi #patologiazmiasta #kolchoz
#pracbaza #januszex #praca #patologiazewsi #patologiazmiasta #kolchoz
źródło: 3518
Pobierz
pepepanpatryk +111
Dziękuję Pan Unia Europejska za zarżnięcie europejskiego przemysłu tylko po to, żebym i tak kupił made in china, bo w EU tych produktów nikt nie produkuje, ale przynajmniej kupię z marżą 150% od importera, to na pewno rozwinie ponownie przemysł, na pewno, prawda? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#aliexpress #zakupyzchin #uniaeuropejska
#aliexpress #zakupyzchin #uniaeuropejska
źródło: image
Pobierz

#kirgistan #podroze #podrozujzwykopem
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierzźródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzWyglada schludnie i ladnie, bez luksusu ale jednak spoko. O co chodzi?
Śmieci u nas od z-------a, nie w lasach, tylko na
@salo91: gdzie Ty mieszkasz?
@patatier: To nie do końca o to chodzi wg mnie. Poprawa warunków mieszkaniowych dla takich ludzi zwykle jest absolutnie poza zasięgiem bo to często setki jak nie "dziesiątki setek" tysięcy złotych. Używana limuzyna jeszcze się mieści w granicach pojmowania bo to 70-150k. Oczywiście otomoto, sortuj od najtańszego i dzwonimy, o ile nie wygląda na uszkodzone
@pietryna123: wymiana rozlatującego się dachu czy ocieplenie budynku albo chociaż pomalowanie ścian to nie są setki tysięcy. A na wsiach bardzo często spotykam takie okazy, że dach się zaraz w domu zawali ale "beemka" za zarobione w Holandii
źródło: 9de
PobierzJa trafiłem na mieścinę gdzie sklep mięsny najpierw czułeś, a później go widziałeś xd
Ale nie zmienia to faktu że w życiu nie widziałem tyle pięknych miejsc co w Kirgistanie.
Jeszcze weź pod uwagę że oni 100 lat temu mieszkali w jurtach, więc i tak niezły przeskok.