Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +725
To jest najlepszy gif w historii polskiego internetu, deal with it.
Bodajże kabarety w Opolu 2006, Janusz z wąsem nie wyrabiający ze śmiechu na pierwszym planie. Syn, znajomy albo jeszcze ktoś inny obok buja się do przodu i w tył tak jak on. W lewym górnym rogu gość niczym z ruskiej mafii wypuszcza dym z papierosa z wyrazem twarzy zażenowania miejscem, w którym się znalazł. Całość dopełnia logo TVP1.
#polska
Bodajże kabarety w Opolu 2006, Janusz z wąsem nie wyrabiający ze śmiechu na pierwszym planie. Syn, znajomy albo jeszcze ktoś inny obok buja się do przodu i w tył tak jak on. W lewym górnym rogu gość niczym z ruskiej mafii wypuszcza dym z papierosa z wyrazem twarzy zażenowania miejscem, w którym się znalazł. Całość dopełnia logo TVP1.
#polska
źródło: temp_file4898143627314889059
Pobierz
nowszyja +260
Psiarze to jest obecnie największa patologia w polskich miastach i nie zapraszam do dyskusji. Kolejny raz o 6 rano zostałem obudzony przez ujadające psy na osiedlu, bo jest ich już tak dużo, że same dostają p-------a i wzajemnie na siebie ujadają na spacerze. Psiarze to banda egoistycznych patusów. Nie mają w życiu pasji, to biorą sobie psa jako zabaweczkę i już mają cel: łażenie z psem i zasyfianie przestrzeni publicznej.
#psiarze
#psiarze

Behawiorystka o swoich niektórych niezbyt rozumnych klientach
źródło: temp_file2876744505562055739
PobierzTeraz ja chcę wiedzieć czy myślisz, że behawiorystka trolluje czy naprawdę tak uważa?
To nie są moje wynurzenia, tylko behawiorystki.
@conamirko: a idź ty, smaka tylko narobił ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Kto tu kogo zablokował?
Odpowiadałem na: https://wykop.pl/wpis/83154605/jako-ze-tez-nienawidze-psiarzy-uwazam-ze-czas-nam-#287747859
Ale oczywiście psiarz wrzucił na #czarnolisto, gdy skończyły mu się argumenty.
źródło: 1000053310
Pobierzźródło: image
PobierzNajgorsze co możesz robić, jak zamykasz psa w innym pokoju i nikogo nie widzi to od razu myśli, że co złego się dzieje - to jest bardzo prosta droga do bycia agresywnym psem, który nie pozwoli się nikomu do Was zbliżyć albo przyjść do domu w gości. Zdecydowanie lepiej zostawić psa „na widoku”, nawet do
@Frezer_02: niektórzy? xD Niektórzy to rozumieją że trzeba je stawiać, wystarczy gdziekolwiek wyjść żeby to zobaczyć
Mogą być tego dwa powody
1 - mocny reparenting w domu i teraz ucieczka od odpowiedzialności (bo musiałeś być rodzicem czyli odpowiedzialnym, za swoich rodziców)
2 - kompletny brak wyzwań i frustracji w dzieciństwie. Przez
Człowiek to też zwierzę, Homo sapiens i też jest to oczywiste.