Aktywne Wpisy

SereneCipher +1
W jaki mało inwazyjny sposób zabić kogoś w książce? Że niby przypadek itp Bo pisze pisze i muszę się pozbyć typa i nie wiem jak.

Lolenson1888 +22
Uwaga konkurs
Kupię dowolny, wybrany prezent na Mikołaja każdej osobie, która poda mi jakąś zaletę Minety Rajovicia (oprócz wysokiego wzrostu)
#mecz
Kupię dowolny, wybrany prezent na Mikołaja każdej osobie, która poda mi jakąś zaletę Minety Rajovicia (oprócz wysokiego wzrostu)
#mecz
źródło: 416dfff53e18b9d3eec9d369076a71cd31fa9c9e7bcee53db0990c11fb192167
Pobierz

Najnowszy.
Intymny, autobiograficzny.
Powiecie: "E tam, Van Gogh malował swoje buty. I Andrzej Wróblewski i wielu innych. Nic nowego pod Słońcem".
No pewnie. Ale te są moje.
Dobre buty. Wygodne.
Poniosły mnie w wiele ważnych miejsc.
Byłem w nich na wielu ważnych spotkaniach, na moich wernisażach- i nie moich też.
Ubierałem je i do przedszkola na występy córki i na randkę z żoną w St. Julian na Malcie.
Oglądałem w nich jak mój syn kończy czwartą klasę. Tę "Czwartą klasę". Z paskiem, byłem dumny. Bez paska byłbym również.
Czas kupić nowe.
#gascoignemaluje #tworczoscwlasna #malujzwykopem
źródło: 25.09 buty
PobierzJa się kompletnie nie znam i nie interesuje markami odzieży. Przymierzyłem Riekersy, bo tak się chyba nazywają. Juz przy pierwszym założeniu pasowały jakbym je znosił kilka lat. Zajebiste. Zwłaszcza dla mnie z 'wysokim podbiciem'.
Żona się śmiała, że to buty dla dziadków. Ja tam nie wiem, mam to w dupie, są wygodne. Polecam. ;)