Aktywne Wpisy

Tywin_Lannister +33
#konfitura #samochodoza #motoryzacja #samchody #majtczak #warszawa #lodz
Działalność Konfitury i tego drugiego psychola z Wawy, to absolutny rak tworzony pod wyświetlenia i zarobek. Brzydzę się tym udawanym „mesjanizmem” i ich poczuciem, że są strażnikami moralności. Jak chcą próbować eliminować patologię z dróg, to niech zaczną od:
- majtczaków, perettich i innych różnej maści agresorów drogowych oraz z-----------y;
- pijaków wsiadających
Działalność Konfitury i tego drugiego psychola z Wawy, to absolutny rak tworzony pod wyświetlenia i zarobek. Brzydzę się tym udawanym „mesjanizmem” i ich poczuciem, że są strażnikami moralności. Jak chcą próbować eliminować patologię z dróg, to niech zaczną od:
- majtczaków, perettich i innych różnej maści agresorów drogowych oraz z-----------y;
- pijaków wsiadających

MichuTop +540

#gorzkiezale #przegryw #dieta #odchudzanie
@Jestem_Tutaj: skąd wiesz, że je jem?
@Jestem_Tutaj: widać po mnie, że za dużo żre?
@jegertilbake: chcesz mnie zniszczyć?
Ja Ci powiem dlaczego ludzie lubią takie tematy. Sam to napisałeś.
Zmiana nawyków żywieniowych na całe życie? Nie to za trudne
Bajlando i w zamian za to kilka głodowek
Ja rolek nie oglądam w przeciwieństwie do Ciebie. Możesz sobie cuda robić, nie oznacza to że nie jesteś
https://www.instagram.com/p/DO8UOwGjGsl/?igsh=MTQ5ZnpraGh6N2ZuOA==
Wykup sobie dostęp, to nie tylko o postach dowiesz się czegoś rzetelnego na podstawie faktów naukowych, a nie bredni. Trzeba umieć sobie dobierać źródła i ekspertów. Bo w dobie nieograniczonego dostępu do informacji można zginąć w szumie.