Wpis z mikrobloga

Mam kuzyna, który siedzi w celibacie z wyboru, bo uważa, że nie rusza byle-gunwa. Klei się do niego niestabilnie emocjonalnie i psychicznie dziewczyna, której udzielał w liceum korków do matury z WOS-u. Siedzi na wsi na gospodarstwie, bo uważa że rodzice mu przepiszą dom, to po co wynajmować w mieście. Studiuje zaocznie, bo nie chce przebywać wśród ludzi, bo uważa ich za płytkich. Siebie ma oczywiście za wybitną jednostkę, studiuje historię. Siedzi i nie pracuje, jego stary to alkus a matka kura domowa. I tak żyje i mówi że nie chce dziewczyny z wyboru, czeka na wielką miłość, a spokojnie by tę psychiczną zaliczył. #przegryw #incel #celibat
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
@broniek3007: myślę że ta dziewczyna ma na koncie wszystkich mur*ynów z miasta, w którym studiuje. On siedzi na wsi na zadupiu, więc nie poznaje nowych kobiet, a z tamtą ma kontakt głównie pisany od wielu lat i mówi, że ona się pcha i chce do niego przyjechac, ale go brzydzi trochę xD
  • Odpowiedz
@broniek3007: nie dałbys się pokroić, uwierz mi tez miałem do czynienia z takimi psychicznymi 7/10 w pełnej farbie i makijażu i to kilkoma na raz, w życiu się nie zgodziłem na żaden związek ale to nie przeszkadzało by się do mnie dossać serio powodzenie u samic to wyłącznie pozór luksusu, same problemy o bodycouncie nie wspominając ja wiem że jak żadna się do ciebie nigdy nie uśmiechnęła do każdą walidacje
  • Odpowiedz
@44poll: oj tak - chad z przekonania chce być sam i wariatka zgaduje borderline-vibe dokleiła się do niego bez żadnych hamulców ani filtrów - nowe, nie znałem możesz ode mnie pozdrowić kuzyna ja wiem doskonale co on czuje
  • Odpowiedz
  • 0
@Cordinon: większość z nich to po prostu zwykłe lenie, które nie chcą nawet z piwnicy wyjść i dziwią się, że nie poznają kobiet. Jakby poszli na imprezę to by zaraz spotkali się z damską atencją, ale im wygodniej prowadzić narrację że żadna ich nie chce i się nimi brzydzą lol
  • Odpowiedz
@44poll Widocznie kuzyn słyszał powiedzenie:
"don't stick your dick in crazy"
albo już się sam kiedyś przekonał.
Kiedyś użytkownik @gnt_1 wrzucił na wykop tłumaczenie na nasze które brzmi:
"nie wkladaj bolca w babe ktora ma p-------a" XD
  • Odpowiedz