Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 72
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@korni007 ja tam jakiejś mega sympatii do Ukraińców nie czuje, ludzie jak inni. Poprostu nie lubię ruskich. Nie wiem jak ludzie z Rosji, ale Rosji jako państwa nie lubię, i im więcej ich żołnierzy jest martwych, tym lepiej dla Europy, i obecnie Ukraina nad tym właśnie pracuje
  • Odpowiedz
@korni007: kibicujemy Ukrainie w obronie przed agresorem. Ja jeszcze pamiętam rosyjską okupację Polski, przed tym trzeba bronić się wręcz za wszelką cenę.
  • Odpowiedz
@korni007: I co najważniejsze: z miejsca zapomnieć i wymazać wszelką niewygodną historię! :P
Rozumiem no obronę i wsparcie itp itd ale to wszystko się rozlewa na kontynent już dawno za bardzo.

A spróbuj dyskutować o czymkolwiek, z miejsca klepanie ślepo o onucach, propagandzie. Nie wolno nic kwestionować absolutnie - dopiero co były chyba 2 dni oczerniania każdego kto śmiał śmieć zastanowić się nad zniszczeniami domu trafionego rakietą F16 ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
@zmadrzalempo30: @korni007 Bingo, dokładnie. Pamiętam całą tą dosłownie kampanie mającą ośmieszyć i zbagatelizować ruski atak i wojne że hehe patrzcie jakie złomy, hehe onuce, hehe sprzęt się kończy. A równocześnie gigantyczny kraj rozwalony, zdestabilizowany, ludzie wypędzeni, zabijani.

Jak tamten przekaz dziś wygląda? Mi po roku przestało się to jakoś kalkulować. A po kolejnym roku już całkiem widze dezinformacje u nas o faktycznej skali przeróżnych ataków, także tych w Europie.
  • Odpowiedz
@zmadrzalempo30: Dziś wygląda na to że to my jako europa czy "nawet" USA nie jesteśmy realnie gotowi na starcie bo ruskie czy chińczycy mają zdolności i PRAKTYKĘ w wojnie nowego rodzaju właśnie z brakiem oznaczenia stron, sabotażami a przede wszystkim masowym użyciem dronów - broni wyjątkowo taniej co jest calym osobnym ciekawym wyzwaniem.
  • Odpowiedz
  • 0
@szmichal chyba Wy, odklejency, ja z Ruskimi nie raz rozmawiałem i to są bardzo w porządku ludzie. Odłączcie mózgi od polityki, to może poznacie trochę świata XD
  • Odpowiedz
Masakra na tym wykopie

@korni007: To po uj tu siedzisz? Wykopu nie umiesz obsługiwać że nie wiesz jak dać tagi na czarną? Jak ci się nie podoba to wypad na Albicle czy innego X-a.
  • Odpowiedz