#hotelparadise czy Carringtonowa to typ laski, która jak dostanie kosza to potem będzie robiła wszystko aby wyglądało, że to ona zerwała? TAAAAAAK
Jestem przerażany jaka ona jest tępa. I to nie jest robienie contentu. To jest po prostu głupota. Przykład typowej laski, która udaje inteligentną a jest po prostu głupia :)
@rycerznakoniu dokładnie… i to jeszcze jej przekonanie, że jest lepsza on innych, pocisk też w stronę Wiktorii… dla mnie to taka Karyna spod Żabki, wstrętna osobowość…
@Aida_Birchwood: dokładnie! Dama za dychę xD typiara naoglądała się amerykańskich seriali i chce siebie zrobić kij wie kogo XD a tak jak napisałaś jest zwykła Karyną spod Żabki XD
@rycerznakoniu: jak do tej pory nawet mnie śmieszyła, tak dzisiaj przestała. Zero klasy. To, co dzisiaj odwaliła to chyba top3 najbardziej żenujących akcji sezonu. I jeszcze sie wypiera, zeby chciała aby Kubuś ją pocałował, mimo ze mówiła tak wiele razy. Nawet jesli koleżanki mogą sobie pomyśleć ze moze cos źle zrozumiały, tak kamera nie skłamie. Shame.
Kobiety zbyt pewnie siebie tak mają, wszystko będą interpretować tak żeby wyszło po ich myśli, Natalia myślę że ma podobnie. Ja też myślałam że Olka jest taka nieszkodliwa, ale teraz wyszło jej prawdziwe oblicze.
A jeszcze takie przemyślenia - ludzie są przeciwni elektrykom, nikt nas nie zmusi itd... a co w takiej sytuacji jak nagle ceny jebna na 9-10zl ... To zaraz się ludzie przeproszą z elektrykami... Dla jasności sam mam 3 diesle pod domem. :)
Jestem przerażany jaka ona jest tępa. I to nie jest robienie contentu. To jest po prostu głupota. Przykład typowej laski, która udaje inteligentną a jest po prostu głupia :)
źródło: 1000008622
Pobierz