Wpis z mikrobloga

Ale na klimat do zdjecie, przypomniało mi się jak wracałem 26lat temu z 3 podstawówki sam do domu, już była szarówka, albo ciemno, zimno. Człowiek chciał tylko wejść do ciepłego domu i nic nie musieć już robić. Ehhh nie wrócił bym do tych czasów ale powspominać można
#gimbynieznajo
Fantomo - Ale na klimat do zdjecie, przypomniało mi się jak wracałem 26lat temu z 3 p...

źródło: 1000011587

Pobierz
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 21
@Soothsayer: @CT-5555 @CT-5555 @OrgStJones
Ja z tamtych czasów zapamiętałem wszechobecne bezrobocie, biedę i bandytyzm na każdym kroku. Do tego opowieści rodziców że w urzędach nic się nie dało załatwić, byłeś wrogiem numer jeden. I jeszcze by się jeszcze parę rzeczy znalazło, dziś nie ma takiej wolności słowa, są ekoterroryści. Też nie ma idealnie ale już wolę obecne czasy
  • Odpowiedz
@Soothsayer: w------l i znęcanie sie psychiczne to było w szkole i nie musiało do tego być żadnych materialnych powodów, wystarczyło że sie nie pasowało do zgrywających sie gimbusów.
  • Odpowiedz
  • 0
@Polozna504: Nie mam tak właśnie, jak jest zimno to mam nawet więcej chęci żeby się gdzieś przejść a jak mam wolne to zimą też jeżdżę w góry pod namiot hehe
  • Odpowiedz