Aktywne Wpisy
stanley___ +5
#pytanie
Napisała do mnie dziewczyna kolegi (obecnie przechodzą kryzys) z zapytaniem czy bym nie chciał z nią pojechać na kilka dni w góry. Jej wujek ogarnie nam domek.
W sumie to myślałem nad jakimś krótkim wyjazdem regeneracyjnym ale nie miałem z kim. Tylko teraz pojawia się pytanie czy oby na pewno byłoby to w porządku wobec kolegi. Co o tym myślicie?
Nawet jej nie dotknę.
Napisała do mnie dziewczyna kolegi (obecnie przechodzą kryzys) z zapytaniem czy bym nie chciał z nią pojechać na kilka dni w góry. Jej wujek ogarnie nam domek.
W sumie to myślałem nad jakimś krótkim wyjazdem regeneracyjnym ale nie miałem z kim. Tylko teraz pojawia się pytanie czy oby na pewno byłoby to w porządku wobec kolegi. Co o tym myślicie?
Nawet jej nie dotknę.
źródło: temp_file1252786484093219342
Pobierz
KakaowyTaboret +135
Wiadomo SOR ratuje życie i zajebiscie, ze jest. Jakie mieliscie (lub rodzina, znajomi) krzywe akcje na SOR?
1) Byłem z SOR ze skierowania rodzinnego lekarza. Na izbe przyjec przyszła babka z objawami udaru (asymetria twarzy niewladnosc 1 ręki i 1 nogi) przyszła z koleżanką. Stan zaczął się pogarszać, prosiła o przyjęcie jej koleżanki to na SOR mówili że mają kolejkę i niech czeka. Gdy straciła przytomność nadal olewali xD. Gdy sie obudzila na
1) Byłem z SOR ze skierowania rodzinnego lekarza. Na izbe przyjec przyszła babka z objawami udaru (asymetria twarzy niewladnosc 1 ręki i 1 nogi) przyszła z koleżanką. Stan zaczął się pogarszać, prosiła o przyjęcie jej koleżanki to na SOR mówili że mają kolejkę i niech czeka. Gdy straciła przytomność nadal olewali xD. Gdy sie obudzila na

#ukraina #polityka #wojna #rosja
źródło: dqqqq
PobierzAle śmiech na sali że Rosja nie potrafi wygrać wojny z krajem z PKB województwa Mazowieckiego ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
@dqdq1: No wiem, dodaj jeszcze coś o kiblach.
@dqdq1: W sumie z tymi kiblami może być coś na rzeczy. Od dawna się zastanawiałem, jak to możliwe, że Ukraina tak żałośnie walczy, że nie jest w stanie zatrzymać ruskich bez broni. Ale dopiero ostatnio się dowiedziałem, że na Ukrainie pod względem kibli jest jeszcze gorzej niż w Rosji.
Cala teza 3 dni wzięła sie z departamentu stanu usa, gdzie bylo powiedziane ze w przypadku pelnoskalowej wojny rosja zajmie ukraine w
@warzone-rastafuraj: Operacja zajęcia Iraku zajęła kilka tygodni w trakcie ktorych armia Saddama została rozniesiona w pył. Rosja nie jest w stanie przeprowadzić skutecznej operacji zakończonej osiągnięciem założonych celów.
Nikt nie planuje ataku który ma trwać 3 lata.
Bo Ukraina to najbiedniejsze i mega-skorumpowane państwo Europy uzbrojone w sprzęt zachodniego demobilu.
A walczy z tzw 'drugą armią świata' lol. Która to armia nie zajęła nawet jednego całego województwa lol.
@Atryu: takich jak ty na przykład
@dqdq1: Chyba że amerykanie siedzący w Afganistanie 20 lat xDDDDDDDDDDDDDDDDDDD. Chyba że amerykanie siedzący w Wietnamie 20 lat xDDDDDDDD. Ej ale weź zrób jeszcze jakiegoś fajnego fikołka, bo dosyć zabawnie to wygląda.