Wpis z mikrobloga

Całe życie gdy prawaki mówiło o idiokracji się śmiałem, że to nie może być prawda i że są odklejeni. A jak widać wystarczyło dać im rządzić. Jak oglądam zdjęcia z pogrzebu tego kirka z tymi wulkanami z iskier to naprawdę nie wiem co myśleć już.
Naprawdę czeka nas prezydent USA w stylu Camacho
#trump #usa #bekazprawakow
  • 24
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@JakubKKKKKK: W zalozeniu to miala byc komedia. A wyszedl im dokument. Tylko ze dokumenty sa zazwyczaj o czyms co bylo. Oni zrobili dokument o czyms co dopiero bedzie :D

Z takich dokumentow o czyms co jest to jest "nie patrz w gore"
  • Odpowiedz
  • 0
@atteint: gdyby przed jego trumną klękał prezydent USA, to to samo co tutaj. Chociaż nie, flojd był przeciętnym amerykańskim ćpunkiem z kultury afroamerykańskiej. Jeśli chcesz się porównywać z takim czlowiekiem, proszę bardzo
grzegorz floryda nie był moim bohaterem
  • Odpowiedz
Prezydent USA też się tak kładł?

@mayek: znacznie gorzej.

Już nie wspomnę że przynajmniej w przypadku lewicy to jest spójne z ich przekazem.

Czarli Kirk całe życie mówił że wolność słowa to najwyższa wartość a empatia to zbędny lewacki wymysł. Co robi prawica po jego śmieci? Ściga ludzi którzy mają czelność zrobić jakikolwiek żart dotyczący jego osoby.
  • Odpowiedz
Jeśli chcesz się porównywać z takim czlowiekiem, proszę bardzo

@JakubKKKKKK: a w którym miejscu ja się z nim porównuję?

chyba masz problem z interpretacją otrzymywanych informacji, wariacie.
  • Odpowiedz
@ari2k5 Widzę, że przygłup z Wyprzedź Mnie nie dosyć, że nie rozumie F1, to jeszcze się wymądrza się w polityce xD

Idż tam lepiej b--ń swojego średniaka, który wysylał swojego rywala na grób Jego wujka. Pozdro i poćwicz, dzbanie.
  • Odpowiedz
Jak oglądam zdjęcia z pogrzebu tego kirka z tymi wulkanami z iskier to naprawdę nie wiem co myśleć już.

@JakubKKKKKK: Prawica uhonorowała jednego z najważniejszych polityów w swoim kraju, głos młodego pokolenia, przykładnego męża i ojca, ostatnią osobą która chciała z wami TFU KOMUCHY pokojowo dyskutować. Nie wycieraj swojej brudnej czerwony mordy Kirkiem porównując jego pogrzeb do obrządków jakie robiliście ćpunowi w złotej trumnie, paląc przy okazji połowe miast w
  • Odpowiedz
Prawica uhonorowała jednego z najważniejszych polityów w swoim kraju, głos młodego pokolenia, przykładnego męża i ojca

@KochanekAdmina: Strasznie mnie bawi że jedyne pozytywnego co ludzie są w stanie o nim powiedzieć to że był ojcem i mężem XDDD

TFU
  • Odpowiedz
aktualnie to prawicowe republikańskie "komuchy" walczą z wolnością słowa i polują w social mediach na każdego kto się negatywnie o Kirku wypowiada

@Morf: Czasem nawet nie tyle "negatywnie wypowiada", co po prostu go cytuje, z adnotacją "patrzcie co mówił, a teraz gadają, że niemal święty". Wydawałoby się, że skoro Kirk to był wzór cnót wszelakich, to prawacy powinni z dumą powtarzać jego słowa - ale jednak nie do końca. Ciekawe
  • Odpowiedz