Aktywne Wpisy

ly000 +1
Próbuję zrozumieć co takiego ludzie widzą w typowym nowym budownictwie i nie rozumiem tego. Tak, tak, niech sobie każdy buduje i mieszka gdzie chce, no ale zebrało mi się na narzekanie.
Ludzie w szczerym polu budują domki wielkości mojego garażu w kształcie czegoś, co kiedyś można było nazwać domkiem letniskowym i jeszcze nagrywają filmiki na youtube jacy to znawcy budownictwa są i jakie to doświadczenie mają, bo wybudowali domek 90-120 m2.
Czy
Ludzie w szczerym polu budują domki wielkości mojego garażu w kształcie czegoś, co kiedyś można było nazwać domkiem letniskowym i jeszcze nagrywają filmiki na youtube jacy to znawcy budownictwa są i jakie to doświadczenie mają, bo wybudowali domek 90-120 m2.
Czy
źródło: image
Pobierz
Wrrronika +30
Upolowałam sobie trochę skrzeku i będę go jeść
Omnomnom
Żabi krąg
Omnomnom
Żabi krąg
źródło: 1000062353
Pobierz

Ale nie wolno zapomnieć nam o najważniejszym:
J---Ć ROSJĘ! ☺️
#4konserwy #neuropa #rosja #wojna #ukraina
źródło: G1ip139XgAAmnr5
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
@Kosmiczny-Duch: Zależy od mądrości etapu.
@hatsune_miku1993: Przecież to było tożsame z byciem ruską onucą obłudniku XDD
@Kosmiczny-Duch: Ostatnio pokazał że nie. Zaplusował w całym społeczeństwie - pojawiła się perspektywa że wbrew swojej historii, braku ogłady i siły woli w walce z nałogami to będzie jednak normalny prezydent.
@hatsune_miku1993: Ale to nie były bezpodstawne zarzuty a fakty.
Co nie zmienia tego, że mimo tych wszystkich rokować może okazać się chociaż normalnym prezydentem a nie słabym. Liczmy na to, nikt mu źle teraz nie życzy bo to życzenie źle sobie.
@Kawa_z_cynamonem: nie chce mi się rozwijać za bardzo bo na to nie zasługuijesz, ale zerknij sobie chociażby na wikipedię Przydacza, jego doświadczenie i wykształcenie w wieku 40 lat :https://pl.wikipedia.org/wiki/Marcin_Przydacz. Wiadomo, że Sikorski to waga ciężka polskiej polityki juz abstrahując od oceny postaci, ale pisanie, że np taki Przydacz, którego (o czym pewnie nie wiesz bo po wpisie wnioskuje, że
@Kosmiczny-Duch: waruj