Aktywne Wpisy

bArrek +201
Do j-----j pracy jutro

karolina-oska +95
#rolnikszukazony
To straszne jak większość chłopów na tym targu w ogóle nie rozumie Karoliny od Rolanda....
Chłop na każdym spotkaniu się na nia patrzy i uśmiecha. Wyżyny jego możliwości rozmowy z kobietą to opracowanie planu przeprowadzki i ślubu za rok.
Karolina widze że nie idzie do łba mu nic przełożyć więc pisze list żeby typo przeczytał w samotności i sie zastanowił.
Ona czuje się jak ładny przedmiot do patrzenia, bo typ nie pyta
To straszne jak większość chłopów na tym targu w ogóle nie rozumie Karoliny od Rolanda....
Chłop na każdym spotkaniu się na nia patrzy i uśmiecha. Wyżyny jego możliwości rozmowy z kobietą to opracowanie planu przeprowadzki i ślubu za rok.
Karolina widze że nie idzie do łba mu nic przełożyć więc pisze list żeby typo przeczytał w samotności i sie zastanowił.
Ona czuje się jak ładny przedmiot do patrzenia, bo typ nie pyta

Czy jest tu ktoś, kto może w ostatnim czasie, latach zmieniał kategorię wojskową? Jak się tego dokonuje? Jak wygląda cały proces?
Przez ostatnie 2 lata zacząłem chorować na tyle, że nawet nie podejmuję zatrudnienia. Mam za sobą dziesiątki wizyt u różnych lekarzy, w tym rezonanse, krew, tężyczki i inne bzdety. Cierpię na rzadką chorobę VSS + p------y tinnitus. Dodatkowo inne przygody z wzrokiem, a bardziej z korą mózgową. Kolory mi się jebią, widzę dziwne powłoki i kontury itd. Poza tym szereg innych neurologicznych problemów.
Ale do czego dążę: czy nasz wojskowy beton będzie w stanie przyznać mi inną kat.? Skoro powyższe choroby nie są nawet dobrze opisane i ukategoryzowane w ICD.
Dzięki.
Komentarz usunięty przez moderatora
@JaTutylkoCzytam24: to nie dostaniesz