Aktywne Wpisy
kaszaamanna +2374
Niestety ten wpis jest najgorszy ze wszystkich ale czuję się zobowiązany dla użytkowników którzy nas wspierali aby dokończyć historię..
Nie udało nam się, moja żona przegrała walkę z chorobą odchodząc w wieku 30 lat na moich rękach.. teraz jakoś trzeba przeżyć ostatnie pożegnanie i potem próbować stanąć na nogi dla córki.
Serdecznie dziękuję jeszcze raz za okazane wsparcie, pomoc i modlitwę. Szczerze to docenialiśmy.
Prośba
Nie udało nam się, moja żona przegrała walkę z chorobą odchodząc w wieku 30 lat na moich rękach.. teraz jakoś trzeba przeżyć ostatnie pożegnanie i potem próbować stanąć na nogi dla córki.
Serdecznie dziękuję jeszcze raz za okazane wsparcie, pomoc i modlitwę. Szczerze to docenialiśmy.
Prośba
źródło: image_picker_45AC021C-D8A9-4C7C-827A-BAC7D3D7FC96-10832-0000012E030976FA
Pobierz
nie_umiem_inwestowac +480
źródło: 1000005415
Pobierz

Życie bezrobotnego w pigułce: rano wstajesz, myjesz zęby, a potem otwierasz portal z ogłoszeniami i zaczynasz zabawę pt. 'wysyłam CV, które i tak nie zostanie przeczytane'. Jestem w tym ekspertem, w CV już mogę dopisać "masowe wysyłanie aplikacji bez odzewu - level 99". Poważnie, czuję się z tym okropnie. Chciałbym pracować na produkcji albo w ochronie, ale chyba mam CV z kosmicznej planety, bo nikt nie oddzwania. Budowa odpada, kasa w sklepie też, więc czuję, że jestem w kropce. Pomóżcie, bo tracę resztki sił i wiary, że to się kiedyś zmieni. Może wiecie, co robię źle?
#praca #bezrobocie #wyznanie #pomoc #produkcja #ochrona
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
@mirko_anonim: Pytanie tylko ile sobie życzysz pieniędzy od pracodawcy ʕ•ᴥ•ʔ
@mirko_anonim: Jak w ochronie, to czymś podobnym będzie praca w policji, jeśli nie masz ambicji ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Każdy dzień to agonia i bezsens istnienia. Raz już stojąc na balkonie na 10 piętrze zastanawiałem się czy nie walnąć magika.
I wiem, że dobrze nie będzie.
Więc jeżeli tylko masz problem z szukaniem pracy, to ogarniesz temat wcześniej czy później. trzeba być cierpliwym.
Potem znów pół roku szukania, znalazłem ale najgorsze że zero satysfakcji z tego, bo czuję się i tak jak śmieć dostając robotę za najniższą i nie wiem czy lepiej było szukać, czy znaleźć coś takiego...
Ale powodzenia, mam nadzieję, że u