Aktywne Wpisy

ibleedforyou +323
smalce alfa dbajom o swoje bezpieczeństwo
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
sildenafil +220
Kolejka do lekarza w galerii handlowej aby zrobić darmowe USG jąder. Ludzie pytają, dlaczego mężczyźni się tak poniżają zamiast zrobić to badanie w gabinecie, na umówioną godzinę.
Nie zadaje tych pytań ten, komu 300 zł nie ciąży, aby je wydać na prywatną wizytę ani nie zadaje ich ten, kto usłyszał od lekarza rodzinnego „a po co skierowanie na USG skoro nie ma pan żadnych objawów”.
Pozdrowienia dla tych wszystkich. Też stałem w
Nie zadaje tych pytań ten, komu 300 zł nie ciąży, aby je wydać na prywatną wizytę ani nie zadaje ich ten, kto usłyszał od lekarza rodzinnego „a po co skierowanie na USG skoro nie ma pan żadnych objawów”.
Pozdrowienia dla tych wszystkich. Też stałem w
źródło: IMG_3700
Pobierz

#ksiazki #takasytuacja
I ja lubię zbierać. Większość ma jakieś hobby, moje to książki
Ale ujdzie i jako całość IMO się broni.
Dodając do tego serial za całość uniwersum daje mocne 8/10.
I ładnie wygląda na półce obok trylogii Silos oraz Wspomnień o Przeszłości Ziemi (chociaż to już bardziej science nic fiction ale ja to lubię).
Teraz w łapy wpadło mi
źródło: 1000041083
Pobierzmi chociaż całego księgozbioru w jednej ręce nie wyniosą
Polecam zobaczyć na ceny pierwszego wydania Harrego Pottera (tylko u----i oczywiście) a nowymi wydanami ( ͡º ͜ʖ͡º)
Takich jest więcej. Atramentowa seria Kornelii Funke też absurdalne ceny, zaczęły spadać, bo nowe wydanie (plus czwarty, teraz dopisany tom doszedł), ale nadal ponad stówkę za 3 przetyrane książki krzyczą
Zrozumiałe to jest tylko i wyłącznie jak jest inne wydanie.
Kolekcjonersko to sobie Przeminęło z wiatrem kupiłam w edycji ilustrowanej, a nie space operę w "regularnym" wydaniu
Ale ujdzie i jako całość IMO się broni.
Dodając do tego serial za