Wpis z mikrobloga

Nie nadążam za cenami używanych książek... Cykl Expanse Coreya, 9-10 tomów, w zależności ile ktoś uzbierał to od 500 zł wzwyż, plus opłata dla olx, plus koszty wysyłki. Tymczasem komplet wszystkich 10 nowych, z księgarni, z darmową wysyłką, wychodzi poniżej 350zł xD

#ksiazki #takasytuacja
  • 100
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Ja niedługo będę sprzedawał jak w końcu zbiore się żeby opowiadania przeczytać (x cześć). Dobrze wiedzieć że tyle liczą za komplet xD
  • Odpowiedz
I z każdym używanym barachłem tak jest, nawet jak wygląda jakby to ktoś przeżuł, połknął i wysrał.

@D00D00: Nie zgodzę się, planszówki w większości da się kupić w naprawdę atrakcyjnych cenach. Mi zdarzało się kupować gry jeszcze w folii za 50% pierwotnej ceny () Owszem są odklejeńcy co sobie życzą bajońskie symy za jakąś grę, ale większość ma jednak mózg i chce to
  • Odpowiedz
@awcalezenie oj tak, rynek używanych monitorów kompletna patologia XD Taniej kupisz nowy model niż używany starszy model, bo chłopaczek się wykosztował 5 lat temu XD
  • Odpowiedz
@moll: A co jest z ebookami w Polsce, specjalnie mam czytnik bo raz że po prostu mi wygodniej z podświetleniem, dwa że książki miały być na niego tańsze - kończy się tak że nie chcąc wychodzić na chujka kupuje książkę fizyczną i ściągam ebooka z różnych "źródeł" bo o dziwo papier nieraz jest sporo tańszy niż elektroniczne wydanie - cyrk.
  • Odpowiedz
@moll: ja kupiłem chyba 5 czy 6 książek z cyklu The Expanse, a tylko pierwsza mi się podobała, drugą jakoś wymęczyłem, a trzecią odpuściłem po paru rozdziałach ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
@moll: pani kochana, ja wiem, że expanse, ale tyle piniendzy za space opere?

Żeby nie było, też tak robiłem, ale się zestarzałem i ostatnio rozdałem jedną trzecią księgozbioru i staram się nie zbierać więcej.
  • Odpowiedz