Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +46
Orlen Polski Tinder Narodowy im. św. Jana Pawła II
źródło: 84CA792C-ADA3-4C13-82CC-E9E431AC82EA
Pobierz
PrzegrywZeWsi +12
Ubrania robocze
Jak słyszę te dwa słowa to aż mam ciarki po plecach.
Słuchajcie Mirki tego, pochodzę z gospodarstwa rolniczego i powiem Wam jedno: jakieś 80-90% mojej garderoby przez większość życia to były UBRANIA ROBOCZE. Jak zakładałem nawet dresy, mające może 6-12 miesięcy, to zawsze był krzyk:
"JEZU CHRYSTE DLACZEGO TO ZAKŁADASZ SKORO TO NOWE A MOŻESZ ZAŁOŻYĆ STARE UBRANIE
Jak słyszę te dwa słowa to aż mam ciarki po plecach.
Słuchajcie Mirki tego, pochodzę z gospodarstwa rolniczego i powiem Wam jedno: jakieś 80-90% mojej garderoby przez większość życia to były UBRANIA ROBOCZE. Jak zakładałem nawet dresy, mające może 6-12 miesięcy, to zawsze był krzyk:
"JEZU CHRYSTE DLACZEGO TO ZAKŁADASZ SKORO TO NOWE A MOŻESZ ZAŁOŻYĆ STARE UBRANIE
źródło: Ubranie na 5 pokoleń
Pobierz

#polityka #bekazkorwina #bekazkonfederacji #bekazprawakow #polskieonuce
źródło: temp_file1930699591852992721
Pobierz@Turin89: Tak szczerze te poczynania Korwina przestały być już nawet zabawne. Typ dosłownie pisze jakieś śmieci żeby zwrócić na siebie uwagę bo jest prawdopodobnie świadomy tego, że już tylko to mu zostało.
Demencja to straszna choroba.
@xyz_xyz: piszesz jakby korwin wcześniej był normalny xD
tez prawaki - ukraincy to odwieczni wrogowie polski
xD
@Kryspin013: Niby nie był, zawsze był p----------y, ale ostatnio jest serio coraz gorzej xD Może to jakieś ostatnie przedśmiertne podrygi.
@Turin89: Mechaniczny mózg Korwina zasilany jest cukrem a nie tlenem xD.
@Turin89: cała konfederacja powinna być od dawna w koloniach karnych, bo kul szkoda
@VZee: Nie no, jeszcze naziści używali, można np. do prasy gadzinowej z lat okupcja zajrzeć. ( ͡° ͜ʖ ͡°)