Aktywne Wpisy

Marek_Tempe +18

Larsberg 0
Coś jest bardzo nie tak z tą grą. Obraz w ruchu nie jest płynny pomimo wyskiego fps.
Zobaczie jak wszystko drga i przyskakuje podczas sterowania kamerą za pomocą myszy.
Nie wiem jak to wygląda u was ale dla mnie ten tytuł jest obecnie niegrywalny na PC.
Grałem już w kilka produkcji na Unreal Engine 5 i miały swoje bolączki ale takiego barachła technicznego to jeszcze nigdy nie widziałem.
#thebloodofdawnwalker #
Zobaczie jak wszystko drga i przyskakuje podczas sterowania kamerą za pomocą myszy.
Nie wiem jak to wygląda u was ale dla mnie ten tytuł jest obecnie niegrywalny na PC.
Grałem już w kilka produkcji na Unreal Engine 5 i miały swoje bolączki ale takiego barachła technicznego to jeszcze nigdy nie widziałem.
#thebloodofdawnwalker #

- gra wyszła 6 lat temu a nadal ma błędy w zadaniach, znikające postacie i bugi
- 95% misji to idź i zabij mongołów
- poza bitką jest jeszcze szukanie ledwo widocznych śladów na ziemi, przeszukanie terenu (czyli szukanie ledwo widocznego miejsca gdzie możesz coś zrobić)
- nawet nie zrobili animacji płynięcia łódką (czarny ekran i bum, jesteś na statku), podobnie z innymi jak np. wskakiwanie na mur itd.
- zbroje w sumie nic nie dają, jakieś drobne pierdoły typu bonus do defensywy/ofensywy, kompletnie to ignorowałem przez całą grę
- fabuła (no może poza wątkiem głównym) to tragedia, albo źli mongołowie albo źli bandyci
- jak jakieś zadanie wygląda początkowo ciekawie (grasujący potwór, demon) to i tak po 5 minutach okazuje się, że to bandyci/mongołowie i trzeba ich zabić
- wyspa jako teren i widoki spoko ale totalnie pusta, monotonna i zimna, wszytkie namioty/domy to kopiuj wklej, jeden do jednego to samo umiejscowienie łóżka, półek itd.
Czym ci ludzie się jarają? Wiedzmin wyszedł 5 lat wcześniej i nie ma co porównywać.
#gry #zalesie #grykomputerowe