Wpis z mikrobloga

#bukmacherka #zakladybukmacherskie

cześć, jestem byłym już członkiem grupy vip "mitycznego vegety", jeśli macie jakieś pytania/zastanawiacie się nad dołączeniem/coś po prostu was interesuje, to dajcie znać, chętnie odpowiem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@humanistyczny_inzynierze: Patrząc na ogół kanałów vip, w każdym wygląda to tak samo - darmowy kanał mega skuteczność, a vip w większości znacznie gorzej (chodzi o to, aby zachęcić Cię do kupna). Z vegetą jest podobnie - on jest dobry marketingowo - często wstawia jakieś serie, które mu się zdarzą na darmowy kanał, co napędza sprzedaż vip, ale o częstych nieskutecznościach już nie powie. Tego jest dużo, więc to zupełnie inny
  • Odpowiedz
@campe00nik: właśnie zastanawiałem się nad kupnem, odradzasz ogólnie? Jakie kanały polecasz płatne/darmowe? Myślałem jeszcze nad tym best sport tips tam gdzie wykupują płatne z blogabeta itp i wrzucają a potem to sumują ile weszło ile nie, widziałem że profity robią spore i raczej nie lecą w c---a no bo nie bazują na swoich typach a człowiek nie musi kupować 10 typerow na raz z jakiegoś blogabeta tylko składa się z
  • Odpowiedz
  • 0
@apollo13372: ogólnie nie polecam, dużo nieczystych akcji z jego strony, często typy nietrafialne i blokowane w momencie wrzucenia przez niego, pomijanie niektórych nietrafionych typów, czasem przegrane typy uznawał jako wygrane, liczy swoje zyski bez podatku 12% mimo, że stawia na polskim buku, skuteczność wcale nie taka dobra jak się wydaje, powiedziałbym, że podobna do innych typerów, (zdarza się po 5 porażek pod rząd, ale o tym oczywiście nie powie), czasem
  • Odpowiedz