Wpis z mikrobloga

Mordo, ale on pełni stanowiska już od wielu lat i to robi regularnie.

Nie mogę, co za głąb skończony z ciebie, żeby udawać, że jak zamkniesz oczy i będziesz głośno krzyczał, to rzeczywistości nie ma xDDD

Tłusty łbie przerosłeś sam siebie jeśli chodzi o poziom zidiocenia xd

@
  • Odpowiedz
Dudu został przez pisowców przeżuty, wypluty i zapomniany.

@Turin89: wysrali się na niego na tyle, że jedyne miejsce gdzie go wzięli to kanał PisowskieZeroxD odpowiedni koniec dla takiego szkodnika. I pomyśleć że on się do MKOLu chciał wkręcić xD
  • Odpowiedz
bo tak ci powiedzieli?

@PowiatowyBanan: Mierzysz swoja miarą, zakało Szczecina, ale nie wszyscy muszą polegać na tym, co im ktoś powie. Niektórzy mają własny mózgi oczy, potrafią czytać, oglądac, a i słuchać nawet. Jakbyś tyle nie chlał, to może też by ci się zdarzyło coś pogłówkować

Zgłaszaj sobie do woli, twoje łzy mi nawadniają ogródek xD Jeszcze przyjdzie pora, że będziesz uciekał z podkulonym ogonem do Budapesztu
  • Odpowiedz
W ogóle ta prawacka narracja jest zabawna. Zachowują się tak jakby od 2015 do 2025 roku prezydentem był jakiś lewak

@Turin89: Przecież nawet 2015-2023 oni zachowywali się momentami jakby opozycją było xD. Jak coś nie wyszło to wina Tuska.
W ogóle polecam wziąć pod uwagę, że w ostatnich 20 latach PiS przez 10 miał pełnie władzy i 15 lat prezydenta. Nikt nie miał tak długo władzy jak oni, ale oni
  • Odpowiedz
kolejny report

@PowiatowyBanan: OJEJKUJEJKU XDDD

mimo że ja je podałem.

@PowiatowyBanan: Twoim argumentem było stwierdzenie, że słońce nie istnieje, bo tobie się tak wydaje. I serio nie licz na to, że ktokolwiek w tym kraju potraktuje cię, jako powaznego partnera do rozmowy po tym, co ty robisz. Każdy Polak na ciebie pluje, gnido.
  • Odpowiedz