Wpis z mikrobloga

• 312
@badreligion66 Dudu został przez pisowców przeżuty, wypluty i zapomniany.

W ogóle ta prawacka narracja jest zabawna. Zachowują się tak jakby od 2015 do 2025 roku prezydentem był jakiś lewak
  • Odpowiedz
@Turin89
To samo będzie z batyrem. Jeszcze cos odstawi w międzyczasie i za 10 lat będą sie kłucic że to nie byl prezydent z prawicy i on z pis nie miał nic wspólnego.
  • Odpowiedz
@Sarza01: za 10 lat przyjdzie w końcu prawdziwy prezydent, który będzie znał języki i nie miał szemranej przeszłości, wykształcony i obyty xD i w końcu zrobi porządek z lewactwem, nie to co poprzednicy xD
  • Odpowiedz
To samo będzie z batyrem. Jeszcze cos odstawi w międzyczasie i za 10 lat będą sie kłucic że to nie byl prezydent z prawicy i on z pis nie miał nic wspólnego.

@Sarza01: no pacz pan, tak samo jak po z tym swoim złodziejem... jak on się nazywał. Aaaa Adamowicz od ciach ciach.
  • Odpowiedz
za 10 lat przyjdzie w końcu prawdziwy prezydent, który będzie znał języki i nie miał szemranej przeszłości, wykształcony i obyty xD i w końcu zrobi porządek z lewactwem, nie to co poprzednicy xD

@tulipana: trzaskowski i poprzedni kandydaci po to takie same tumany bez umiejętności językowych, co batyr.
  • Odpowiedz
trzaskowski i poprzedni kandydaci po to takie same tumany bez umiejętności językowych

@PowiatowyBanan: Baloniku, Trzaskowski świetnie mówi po angielsku, francusku, hiszpańsku, włosku i nawet rosyjski zna. W bonusie również polski, co nie jest oczywiste przy Batyrze, który potrafi tylko drzeć ryja bez sensu.
  • Odpowiedz
Darek misiu, ale Trzaskowski mówi w pięciu językach

@wstanczyk: a ja jestem 2.5 metrowym facetem, który ma prącie o długości 30 cm. Dodatkowo mam dom o wartości 2137 miliardów dolarów, a garażu, gdzie defekuje mój pies, jest samolot Taylor Swift, która ma pernamentną ochotę na keks ze mną.

Innymi słowy, papier wszystko przyjmie. Jeśli trzaskowski odbędzie 4 rozmowy z 4 LOSOWO wybranymi gośćmi mówiącymi w tych językach na poziomie pomiędzy
  • Odpowiedz
Baloniku, Trzaskowski świetnie mówi po angielsku, francusku, hiszpańsku, włosku i nawet rosyjski zna. W bonusie również polski, co nie jest oczywiste przy Batyrze.

@daunowix: to samo co wyżej. Jestem przepiękną modelką mającą 18 lat o figurze Marylin Monroe, która ma dingdonga o długości 30 cm. Tak jest, więc musisz mi uwierzyć. Jeśli nie wierzysz, to nie tylko jesteś faszystą, nazistą, ale przede wszystkim transfobem, a to czyni z ciebie osobę
  • Odpowiedz
: Jesteś też upośledzony, jak wy wszyscy ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@daunowix: widzę, że trzaskowski i tusk oszczędzają na płatnych trollach. Zgłosiłem twoje konto oraz lecisz na czarną, zmarnowałeś okazję do dyskusji na argumenty.
  • Odpowiedz