Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 68
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@WielkiNos: ja generalnie nie mam nic przeciwko jednym i drugim. Przy czym różnica polega na tym, że dzieci z oczywistych względów mają większe prawa, bo są ludźmi i w tym kraju chroni je konstytucja od dnia narodzin.

Osobiście wybieram raczej ogródki jeśli się da na wypadek jakby dzieciak się odpalił, ale ogólnie nie czuję się skrępowany idąc z dzieckiem do knajpy i nigdy nie miałem nieprzyjemnej sytuacji. Choć przyznam szczerze,
  • Odpowiedz
@susel380: xd ta, ułożony amstaff bez smyczy, każdy sebix tak mówi. Jesteś patusem? Jak zagryzie innego psa, bo ten go np. Podgryzie, albo dziecko mu na łapę nadepnie niechcący i będzie miało potem ranę na twarzy do końca życia to też będziesz mówił, że ułożony, tylko to wina tego drugiego, bo psa sprowokowali?
  • Odpowiedz
@susel380 ja mam Akite, trudny bardzo pies do ułożenia, taki lew, ale mieszkam na wsi przy lasach ma to sens, do tego mam sznaucera, bardziej stonowany i trochę infantylny ale Akita to typowy samiec alfa, nie szczeka tylko ogarnia, terytorials
  • Odpowiedz
@WielkiNos: w sklepach sa godziny dla autystow, na pewno znajda sie tez knajpy z zakazem wstepu dla psow. Niech Ci chorzy i strachliwi sobie takich szukaja.
O ile te jednostki istnieja, bo wczoraj facet z alergia pisal tu, ze ma to w dupie
  • Odpowiedz
@WielkiNos Co oni mają z tymi dziećmi? Nie mam dzieci, nie chce mieć dzieci, nie lubię dzieci i mam psa, ale nadal to bardziej psy mi przeszkadzają w sklepach itp. Jasne, dzieci czasem są głośne ale to tylko dzieci.
  • Odpowiedz